Skip to main content

Scooter praktijk Almere in 1 dag!

Je scooter praktijk met spoed halen in Almere is eenvoudig. Je kunt het nu zelfs éxtra snel gaan doen door een scooter praktijk spoedcursus te volgen in Almere, gewoon via spoedscooter.nl. Een cursus bij spoedscooter.nl bestaat uit 5 praktijklessen van ongeveer een uur die je dan gaat volgen. Je kunt zelfs gebruik maken van een haal- en brengservice voor een klein bedrag extra. Meer informatie? Klik op de button!

Inschrijven Almere

Snelle dagcursus scooter praktijk in Almere

Waarom het slim is om een scooter praktijk spoedcursus in Almere te doen via spoedscooter.nl? Dit heeft meerdere redenen maar de meest belangrijke vinden wij toch wel dat wij vinden dat je straks op de juiste manier de praktijk goed toepast. Dit kan alleen wanneer je een goede cursus hebt gevolgd in Almere. Is er niet meteen plek voor jou dan kijken we of er in de buurt snel een plek voor je vrij is. Met onze haal- en brengservice die je erbij kunt afnemen zorgen wij dan dat jij op je plek van bestemming komt om op een goede manie de cursus te kunnen volgen.

Inschrijven Almere

Scooter praktijk halen in Almere

Wanneer jij via spoedscooter.nl je praktijk gaat halen voor je scooter bestaat dit uit vijf lessen van 50 tot 60 minuten. Het is een beetje afhankelijk van welke rijschool je aan gekoppeld gaat worden. Om met de praktijklessen te gaan beginnen moet je minimaal 16 jaar zijn.  Je hoeft nog niet meteen in het bezit te zijn voor de theorie om de lessen te volgen. Je moet dit wel hebben voordat je het praktijkexamen af mag leggen.

Onze instructeurs zijn stuk voor stuk zeer gespecialiseerd in het geven van de praktijklessen in Almere maar ook in andere steden. Wil jij dus graag met spoed je scooter praktijk halen in Almere, dan is het sterkt aan te bevelen om via spoedscooter.nl je praktijklessen en je praktijkexamen te gaan behalen. Het cursuspakket kost inclusief het examen bij het CBR €590,-

Inschrijven Almere

Vraag je rijbewijs aan in Almere

Ben je geslaagd? Dan is er nu nog maar 1 ding wat je moet doen en dat is het aanvragen van je rijbewijs voor de scooter in Almere. Let er goed op dat je niet eerder gaat rijden dan dat je het rijbewijs ook echt in handen hebt anders heb je de kans dat wanneer je wordt aangehouden een boete gaan krijgen en dat wil je natuurlijk niet.

Inschrijven Almere

Met de scooter door Almere rijden

Nu jij je scooter praktijk hebt gehaald (én je rijbewijs daadwerkelijk hebt opgehaald bij de gemeente Almere!) wil je natuurlijk dolgraag ook op pad gaan. Dat is zeker in Almere heel goed te doen. Almere is een stad met ongeveer 218.000 inwoners. Je kunt je dus wel voorstellen dat het er met regelmaat ook druk kan zijn. Zeker wanneer je in het centrum moet zijn is het vaak met de auto niet meteen te doen. Op je scooter ben je dan veel sneller. Het is ook heel leuk om de omgeving van Almere te gaan verkennen. Je kunt dus ook de buitenrand van Almere eens gaan bezoeken en daar lekker rond gaan rijden. Zin in een wat langer ritje? Na zo’n 35 minuten rijden kom je aan in Lelystad, daar is ook altijd wel iets te beleven!

Inschrijven Almere

Veel gestelde vragen over de snelle dagcursus scooter praktijk in Almere

Omdat onze helpdesk met regelmaat dezelfde vragen krijgt, geven wij hier op de vragen die het meest worden gesteld een antwoord. Je kunt ze hieronder lezen. Mocht je dan nog steeds vragen hebben dan kan je altijd contact opnemen met spoedscooter.nl

Wat is het adres van CBR Almere?

Jammer genoeg heeft Almere niet zelf een CBR-vestiging. De vestiging die het meest dichtbij is dat is die in Amsterdam. Deze kun je vinden aan de Naritaweg 150, 1043 CA in Amsterdam. Kijk op deze pagina met meer informatie over de CBR vestiging in Amsterdam. Wil je dit op de fiets gaan doen dan is het een aardig stuk wat je moet fietsen Je kunt dus beter met het openbaar vervoer gaan. Je doet er dan ongeveer een uur over. Of misschien is er wel iemand zo lief om met jou mee te rijden?

Hoe vraag ik mijn scooter rijbewijs aan in Almere?

In Almere je rijbewijs voor de scooter aanvragen dat is vrij simpel om te doen. Je kunt dan een afspraak maken op de website van de gemeente Almere. Als je naar de afspraak gaat dan moet je er wel rekening mee houden dat je ook een geldig legitimatiebewijs bij je hebt, een goedgekeurde pasfoto en een betaalmiddel meeneemt om de kosten van de aanvraag meteen te voldoen.

Hoeveel kost het aanvragen van het rijbewijs voor de scooter in Almere?

Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Almere
Wanneer je het rijbewijs voor je scooter in Almere aan gaat vragen dan brengt dat natuurlijk kosten met zich mee. Je bent €41.60 kwijt voor een normale aanvraag. Voor een spoedaanvraag betaal je €75.70. Het kost je dus €34.10 extra maar dan heb jij wel je scooter rijbewijs met een paar dagen in handen.

Hoelang duurt het voordat ik mijn scooter rijbewijs kan ophalen in Almere?

Je kunt je scooter rijbewijs bij een gewone aanvraag vaak na vijf tot zes werkdagen ophalen. Heb jij een spoedaanvraag gedaan dan is dat beduidend eerder. Is de aanvraag gedaan voor 13 uur in de middag dan kan jij de volgende werkdag je scooter rijbewijs al op gaan halen. Is de aanvraag van 13 uur dan moet je nog een werkdag langer wachten, maar daarna mag jij heerlijk rond gaan rijden op jouw scooter.