Skip to main content

Spoed scooter praktijk Zoetermeer

Het heeft lang genoeg geduurd en de kogel is door de kerk. Je wil zo snel als mogelijk is je scooter praktijk gaan halen in Zoetermeer. Bij spoedscooter.nl hebben wij altijd een plekje voor je als je gebruik wil maken van de mogelijkheid om een spoedcursus praktijk in Zoetermeer te gaan volgen. Mocht er in jouw woonplaats geen spoed plekje meer zijn, dan kijken wij altijd met je mee naar de mogelijkheden die er wel zijn in de omgeving van Zoetermeer.

Inschrijven Zoetermeer

Scooter praktijk snel halen in Zoetermeer

Via spoedscooter.nl kun je met spoed een scooter praktijk cursus gaan volgen in Zoetermeer. Deze cursus kost €590. In dit pakket zitten praktijklessen die je gewoon in Zoetermeer zal volgen. Het is vaak zo dat je binnen een week na aanmelding al kan gaan beginnen met deze cursus.

Deelname aan de spoedcursus scooter praktijk, en het praktijkexamen, is alleen mogelijk wanneer je een leeftijd hebt bereikt van minimaal 16 jaar. Ook moet je bij aanvang van de praktijkcursus al in het bezit zijn van het theoriecertificaat voor het AM rijbewijs. Zonder dit certificaat kun je niet deelnemen aan het CBR-praktijk examen.

Inschrijven Zoetermeer

Snelle dagcursus scooter praktijk in Zoetermeer

Wanneer je besluit een spoedpakket af te gaan nemen bij spoedscooter.nl, dan is het natuurlijk wel heel handig om te weten wat je wel of niet kunt verwachten van deze cursus. In dit pakket zitten 5 praktijklessen die een duur hebben van 50 tot 60 minuten per les.

Mocht er geen spoed datum meer beschikbaar zijn in jouw woonplaats, dan gaan wij voor jou kijken naar een mogelijkheid in de buurt van jouw woonplaats. Op die manier ben je er zeker van dat je binnen een week kan gaan starten met de praktijkcursus.

Inschrijven Zoetermeer

Scooter rijbewijs aanvragen in Zoetermeer

Als je je scooter praktijk hebt behaald, kun je op de website van de gemeente Zoetermeer je AM rijbewijs aanvragen. Zorg er wel voor dat je eerst een afspraak hebt gemaakt, want zonder afspraak is het niet mogelijk bij de balie de aanvraag voor je rijbewijs te doen.

Als je naar de afspraak toe gaat moet je er wel opletten dat je alles wat nodig is meegenomen hebt. Je moet namelijk een pasfoto meenemen die niet ouder is als 6 maanden en deze moet aan bepaalde eisen voldoen. Daarnaast moet je ook een geldig legitimatiebewijs meenemen en een betaalmiddel om de aanvraag mee af te kunnen rekenen aan het einde van de aanvraagprocedure.

Inschrijven Zoetermeer

Scooter rijden in Zoetermeer

Zoetermeer is een stad die gelegen is in de provincie Zuid-Holland. Zoetermeer wordt gezien als een groene stad en kent veel parken en natuurgebieden. Het is niet altijd mogelijk om met de auto of het openbaar vervoer naar zo een park of natuurgebied te gaan.

Mede door het gebrek aan parkeergelegenheid en het feit dat je dan hele grote stukken met de voet verder af zal moeten leggen. Wanneer je op een scooter rond kan rijden heb je die parkeerproblemen niet.

Daarnaast kun je ook nog eens vanaf de scooter tijdens het rijden genieten van alles wat de omgeving je wil laten zien. Dit zijn dingen die je door het rijden in een auto of het openbaar vervoer niet bewust mee zal krijgen. Een scooter geeft je vrijheid en genot. De omgeving van Zoetermeer verkennen? Den Haag ligt op slechts 17 kilometer afstand van Zoetermeer!

Inschrijven Zoetermeer

Veel gestelde vragen over de spoedcursus scooter praktijk in Zoetermeer

Als het gaat om vragen die gesteld worde zien wij steeds dezelfde vragen weer terugkomen. Om het stellen van deze vragen voor te zijn hebben we deze vragen samen met het antwoord erop op papier gezet. Na het lezen van deze vragen en antwoorden zou je eigenlijk geen vragen meer moeten hebben, mocht je toch nog een vraag hebben, dan zullen wij jou daar snel antwoord op geven.

Wat is het adres van CBR in Zoetermeer?

Het adres van het CBR in Zoetermeer is Zilverstraat 40, 2718 in Zoetermeer. Het CBR is erg goed te bereiken met het openbaar vervoer of op de fiets. In ongeveer 20 minuten kun je met het openbaar vervoer bij het CBR aankomen. Als je op de fiets gaat, dan ben je ongeveer 15 minuten onderweg om bij het CBR te kunnen komen.

Vertrek op tijd en zorg er wel voor dat je er rekening mee houdt dat je reistijd hebt, want eenmaal te laat aangekomen bij het CBR, dan kun je niet meer deelnemen aan het praktijkexamen. Je zult dan een hele nieuwe afspraak in moeten plannen.

Hierdoor zou het dan ook kunnen gebeuren dat je dan weg wordt gestuurd en je dan eerst een nieuwe examen afspraak moet gaan maken voordat je weer deel mag gaan nemen aan het praktijkexamen.

Hoe vraag ik mijn AM rijbewijs aan in Zoetermeer?

Het scooter rijbewijs kun je bij de gemeente Zoetermeer aanvragen. Hiervoor moet altijd eerst wel een afspraak gemaakt worden. Let er wel op dat je een geldig legitimatie bewijs mee neemt naar de afspraak, een recente pasfoto, niet ouder dan 6 maanden, die aan de gestelde eisen voldoet en geld of een betaalmiddel om de aanvraag mee af te kunnen ronden door af te rekenen. Vergeet je een van deze dingen dan zul je een nieuwe afspraak moeten maken voor het doen van de aanvraag.

Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Zoetermeer?

Het aanvragen van je scooter rijbewijs is niet gratis. Het aanvragen van je scooterrijbewijs in Zoetermeer via de standaard aanvraagprocedure kost je een bedrag van €41,60. Je kunt ook gebruik maken van een spoedaanvraag. Voor het aanvragen via een spoedaanvraag zul je dan wel €34,10 extra moeten betalen. Het totaalbedrag dat je dan moet betalen is €75,70.

Hoelang duurt het voordat ik mijn scooter rijbewijs kan ophalen in Zoetermeer?

Wanneer je je scooter rijbewijs aan hebt gevraagd bij de gemeente in Zoetermeer je het scooter rijbewijs na 5 werkdagen ophalen bij de gemeente Zoetermeer. Als dit te lang duurt voor jou en je een spoedaanvraag hebt gedaan, dan kun je je scooter rijbewijs de eerstvolgende werkdag al zonder afspraak ophalen bij de gemeente.