Skip to main content

Spoedcursus scooter praktijk Lelystad

Ook als je in Lelystad woont is het mogelijk om met spoed je scooter praktijk te gaan halen. Als je er helemaal zeker van wil zijn dat je je scooter praktijk binnen afzienbare tijd gaat halen zou je een spoedcursus volgen bij spoedscooters.nl. Wij zorgen dat er altijd een plekje voor jou is om te kunnen beginnen. Zelfs als er in Lelystad zelf geen plekje meer is gaan wij op zoek naar het dichtstbijzijnde plekje dat wel beschikbaar is. Zo kun je altijd snel aan de praktijk voor je AM rijbewijs gaan beginnen.

Inschrijven Lelystad

Het snel halen van je scooter praktijk in Lelystad

Het pakket scooter praktijk Lelystad dat je af kunt nemen bij spoedscooter.nl kost €590. Hieronder vallen alle scooter praktijk lessen die je in Lelystad zal gaan volgen en het af te leggen CBR-examen wanneer je alle praktijklessen hebt doorlopen.

Over het algemeen is het zo dat je binnen een week al kan gaan beginnen aan de spoedcursus voor de scooter praktijk. Dit kan overigens alleen als je de leeftijd van 16 hebt bereikt en als je in het bezit bent van het theoriecertificaat voor het AM rijbewijs. Als je deze leeftijd niet hebt kun je niet deelnemen aan het examen of aan de spoedcursus scooter praktijk in Lelystad.

Inschrijven Lelystad

Het volgen van een snelle dagcursus scooter praktijk in Lelystad

Als je een pakket wil afnemen wil je natuurlijk eerst weten wat je dan allemaal kunt verwachten van dat pakket. Het spoedpakket bestaat uit 5 lessen scooter praktijk van ieder 50 tot 60 minuten. Is er in Lelystad geen spoed datum beschikbaar dan gaan wij verder voor je kijken in de omgeving van Lelystad waar wel een spoed plekje vrij is.

Mocht je naar een andere locatie moeten, dan kun je ook gebruik maken van de haal en breng service die wij aanbieden. Voor een bedrag van €65 word je dan thuis opgehaald, naar de locatie toegebracht en weer thuisgebracht. Zo kun je toch nog snel begonnen aan je spoedcursus.

Inschrijven Lelystad

Het aanvragen van je scooter rijbewijs in Lelystad

Als je beide onderdelen hebt behaald ben je geslaagd voor je scooter rijbewijs. Dan mag je nu eindelijk het rijbewijs aan gaan vragen bij de gemeente Lelystad. Let wel op dat je eerst een afspraak maakt op de website van de gemeente Lelystad voordat je naar het gemeentehuis gaat voor het doen van de aanvraag.

Vergeet bij de afspraak niet dat je een recente pasfoto mee moet nemen die niet ouder is dan 6 maanden en die aan alle eisen voldoet. Daarnaast heb je een geldig legitimatiebewijs nodig en een betaalmiddel voor het afrekenen van de aanvraag.

Inschrijven Lelystad

Scooter rijden door Lelystad heen

Lelystad is een plaats in de provincie Flevoland dat midden in de polder ligt. Als je hier afhankelijk bent van het openbaar vervoer dan heb je soms heel veel tijd en geduld nodig om op de plaats van bestemming aan te komen.

Wanneer je je in Lelystad zou verplaatsen op de scooter dan zou je daar heel veel tijdwinst mee kunnen behalen ten opzichte van het openbaar vervoer. Doordat Lelystad midden in de polder ligt zijn de afstanden soms ook wat groter naar de nabijgelegen plaatsen. Ook in dit geval is een scooter wel erg makkelijk om te hebben. Zo ben je in ongeveer 35 minuten in Almere wanneer je met de scooter gaat. Met de fiets ben je na anderhalf uur trappen nog steeds onderweg!

Op de scooter kun je ook nog eens extra genieten van de mooie natuur die de polder je te bieden heeft. Dat zijn dingen die je met het reizen met de auto of het openbaar vervoer allemaal voor het grootste deel zal moeten missen.

Inschrijven Lelystad

Veel gestelde vragen over de spoedcursus scooter praktijk in Lelystad

Bij het invangen van vragen kwamen wij erachter dat wel heel vaak dezelfde vragen werden gesteld. Wat is er dan makkelijker als je het antwoord op al die vragen al zou kunnen vinden op onze pagina. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen met hun antwoorden alvast op onze website geplaatst.

Mocht je na het lezen van deze vragen alsnog vragen hebben, aarzel dan niet, maar stel je vraag meteen. Je zult dan van ons zo snel als mogelijk is een antwoord krijgen op de vraag of vragen die je nog zou hebben.

Wat is het adres van CBR in Lelystad?

Lelystad heeft zelf geen CBR. Voor het afleggen van het examen zul je naar het CBR in Harderwijk moeten gaan. Het adres hiervan is Tesselschadelaan 1, 3842 GA Harderwijk. Het CBR in Harderwijk is vanuit het centrum goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de fiets.

Vanaf het centrum van Harderwijk kun je al met een klein kwartiertje op het CBR zijn als je gebruik maakt van het openbaar vervoer. Mocht je met de fiets willen gaan, dan ben je een kleine tien minuten onderweg.

Hoe vraag ik mijn scooter rijbewijs aan in Lelystad?

Als je je scooter rijbewijs aan wil gaan vragen moet je bij de gemeente Lelystad een afspraak maken. Bij het aanvragen heb je wel een aantal zaken nodig. Het is ook de bedoeling om het rijbewijs na de aanvraag meteen te betalen.

Naar de aanvraag voor het scooter rijbewijs moet je een pasfoto meenemen die aan alle eisen voldoet, een geldig legitimatiebewijs en een pinpas om mee af te kunnen rekenen.

Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Lelystad?

In Lelystad betaal je €41,60 voor het scooter rijbewijs. Dit is in het geval je een standaard aanvraag wil gaan doen. Als je gebruik maakt van de mogelijkheid om een spoedaanvraag te doen ben €34,10 meer kwijt voor de aanvraag voor je scooter rijbewijs, Dat wil dan zeggen dat je dan een totaalbedrag van €75,70 moet betalen voor de aanvraag van het scooter rijbewijs.

Hoelang duurt het voordat ik mijn scooter rijbewijs op kan halen in Lelystad

Na de aanvraag ligt je scooter rijbewijs na 5 dagen voor je klaar op het gemeentehuis in Lelystad. Bij een spoedaanvraag kun je hem vaak de volgende werkdag al ophalen, maar dit is helemaal afhankelijk van het tijdstip waarop de aanvraag gedaan is. Is dit later op de dag geweest dan kun je hem pas een dag later ophalen.