Skip to main content

Scooter praktijk Haarlem met spoed!

De spoedcursus scooter praktijk in Haarlem is de snelste weg naar je rijbewijs. Wij zorgen ervoor dat jij vaak al binnen 2 werkdagen terecht kunt. Is er in jouw woonplaats gaan datum vrij dan kijken wij voor jou verder naar het dichtstbijzijnde waar je dan terecht kunt om je lessen te volgen. Snel je scooter praktijk halen in haarlem? Laat Spoedscooter.nl je helpen!

Inschrijven Haarlem

Scooter praktijk snel halen in Haarlem

Ga jij ook voor de scooter praktijk in Haarlem? Voor €590,- heb jij een pakket waar wel vijf praktijklessen inzitten. Dit is al meer dan het gebruikelijke. In vele andere pakketten zitten namelijk maar vier lessen van 50 tot 60 minuten. Wanneer je de spoedcursus scooter praktijk niet in Haarlem kunt volgen, kan je voor een kleine meerprijs gebruik maken van de handige haal- en brengservice van spoedscooter.nl.

Inschrijven Haarlem

Snelle dagcursus scooter praktijk in Haarlem

De lessen die jij kunt volgen bij spoedscooter.nl duren 50 tot 60 minuten. Dit is afhankelijk van de rijschool waaraan jij bent gekoppeld. Een pakket heb je voor €590,- en daar zitten dan de kosten voor het praktijkexamen wat jij af moet gaan leggen bij het CBR bij in. Om examen te doen voor je praktijkexamen moet je al wel in het bezig zijn van je theoriecertificaat. Zolang je deze niet hebt mag je wel de lessen volgen maar niet het scooter praktijk examen in Haarlem afleggen.

Inschrijven Haarlem

Rijbewijs voor de scooter aanvragen in Haarlem

Ben je voor beide geslaagd? Gefeliciteerd! Jij hoeft nu alleen nog maar een afspraak te maken bij de gemeente Haarlem zodat jij de aanvraag voor je AM rijbewijs kunt gaan doen. Je zult dan met een paar werkdagen lekker vrij mogen rondrijden op je scooter. Wacht wel nog even die paar dagen totdat jij echt je rijbewijs in handen hebt. Ga niet van tevoren al rijden want dat kan je een bekeuring opleveren en dat wil je natuurlijk niet. Dat geld daarvan stop je toch zeker veel liever in je tank om dan op je scooter rond te kunnen rijden?

Inschrijven Haarlem

Op pad met je scooter in Haarlem

Met meer dan 162.000 inwoners is Haarlem een hele gezellige stad om te wonen. Je kunt hier lekker van alles gaan bezoeken en bekijken. Op je scooter kan je dit veel makkelijker doen omdat je dan sneller bent en op een gemakkelijkere manier van het ene punt naar het andere kunt gaan. Op die manier ben jij veel minder afhankelijk van anderen. Je kunt nu zelf bepalen wanneer je ergens naartoe gaat en wanneer je weer weggaat omdat jij nu scooter mag gaan rijden. Zelfs Amsterdam is met de scooter prima bereikbaar, het is zo’n 20 kilometer rijden naar de hoofdstad. 

Inschrijven Haarlem

Veel gestelde vragen over het snel behalen van je scooter praktijk in Haarlem

Het komt met grote regelmaat voor dat ons team dezelfde vragen moet beantwoorden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de vragen die het meest voorbij kwamen al voor jou te beantwoorden hieronder. Staat jouw vraag er niet bij? Dan kan je altijd contact met ons opnemen zodat wij jouw vraag alsnog kunnen beantwoorden.

Wat is het adres van CBR in Haarlem?

Je gaat je scooter rijbewijs halen in Haarlem, maar je wilt vanzelfsprekend dan wel weten waar je moet zijn. De CBR-vestiging zit aan de Professor Eijkmanlaan 2, 2035 XB in Haarlem. Vanuit het centrum van Haarlem doe je er met de fiets ongeveer een kwartier over. Met het openbaar vervoer doe je er een klein half uurtje over. Je moet dan nog een stukje lopen vanaf de halte waar je uit moet stappen naar de locatie waar het CBR zich bevindt.

Hoe vraag ik mijn scooter rijbewijs aan in Haarlem?

Het leukste van alles wat je moet doen om op je scooter rond te mogen rijden is het aanvragen van je scooter rijbewijs. Hiervoor maak jij een afspraak op de website van de gemeente Haarlem. J moet persoonlijk op deze afspraak die jij met hun maakt verschijnen. Vergeet niet om je legitimatiebewijs mee te nemen, een goedgekeurde pasfoto en een betaalmiddel om de kosten van de aanvraag voor je scooter rijbewijs meteen te kunnen betalen.

Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Haarlem?

Alles kost geld en dat is met de aanvraag voor je scooter rijbewijs echt niet anders. Het kost €41.60 om deze in ontvangst te mogen nemen na een paar werkdagen. Wil je een versnelde aanvraag dan is dit zeker ook mogelijk. Je moet dan wel €34.10 meer betalen. Dit noemen ze een spoedprocedure toeslag. Je komt dan op een totaal uit van €75.70.

Hoelang duurt het voordat ik mijn scooter rijbewijs kan ophalen in Haarlem

Het is natuurlijk hartstikke spannend allemaal en het wachten kan dan in veel gevallen lang duren. Een paar werkdagen lijkt dan al gauw eeuwen. Bij een normale aanvraag mag je na vijf werkdagen je scooter rijbewijs bij de gemeente Haarlem op gaan halen. Je moet wel het afhaalbewijs meenemen. Heb jij gebruik gemaakt van de spoedprocedure dan kan jij hem al eerder ophalen. Is de aanvraag voor 12 uur in de middag gedaan dan kan je het de volgende werkdag je scooter rijbewijs op gaan halen. Is het na 12 uur geweest dan moet je nog een werkdag langer wachten voordat je het felbegeerde rosé pasje in ontvangst mag nemen.