Skip to main content

Spoed scooter praktijk in Den Bosch

Als je niet langer kan wachten en je met spoed je AM rijbewijs wil gaan halen in Den Bosch dan heb je daar verschillende mogelijkheden voor. Een van deze mogelijkheden is het volgen van een spoedcursus scooter praktijk in Den Bosch! Bij spoedscooter.nl is altijd plaats voor jou als rijbewijskandidaat. Mocht dit op dat moment even niet mogelijk zijn in Den Bosch, dan wordt er door ons gekeken naar een alternatieve locatie in de buurt van Den Bosch zodat je alsnog je AM rijbewijs snel kan gaan halen.

Inschrijven Den-Bosch

Scooter praktijk snel halen in Den Bosch

Bij ons kun je een pakket afnemen dat bestaat uit 5 praktijklessen en het af te leggen CBR-examen. Over het algemeen is het zo dat je de spoedcursus scooter praktijk in Den Bosch binnen een week al kan starten én afronden.

Wanneer je 16 jaar of ouder bent kun je ook aan deze cursus deel gaan nemen. Op een jongere leeftijd is het afleggen van het examen ook niet toegestaan. Om te kunnen beginnen aan deze spoedcursus zul je er wel voor moeten zorgen dat je het theoretische gedeelte ook al hebt afgerond. Wanneer je dit niet hebt gedaan kun je ook geen praktijkexamen doen.

Inschrijven Den-Bosch

In Den Bosch een snelle dagcursus scooter praktijk volgen

Voordat je het spoed scooter praktijk pakket in Den Bosch aanschaft wil je natuurlijk eerst weten wat dat dan allemaal inhoudt. Het spoedpakket in Den Bosch bestaat uit 5 lessen scooter praktijk, gevolgd door het praktijkexamen op het CBR, ook in Den Bosch.

De lessen scooter praktijk in Den Bosch duren gemiddeld 50 tot 60 minuten per les. Mocht er geen spoed datum zijn in Den Bosch waar jij gebruik van zou kunnen maken, dan kunnen wij tegen een meerprijs van €65 zorgen dat je gehaald en gebracht wordt naar de locatie waar het deelnemen aan de spoedcursus scooter praktijk wel mogelijk is. Zo kun je toch nog snel in de omgeving van Den Bosch gaan starten met de cursus.

Inschrijven Den-Bosch

Scooter rijbewijs aanvragen in Den Bosch

Wanneer je de beide examens, theorie en de scooter praktijk, af hebt gelegd, kun je het AM rijbewijs aan gaan vragen bij het gemeentehuis van Den Bosch, of via de website van de gemeente Den Bosch.

Hiervoor moet je wel een afspraak maken en dit kun je ook alleen persoonlijk doen. Voor het doen van de aanvraag is het belangrijk dat je de volgende dingen meeneemt naar de afspraak voor de aanvraag. Een geldig legitimatiebewijs, een recente pasfoto die aan de eisen voldoet en een betaalmiddel om de aanvraag af te kunnen rekenen en daarmee ook af te ronden.

Inschrijven Den-Bosch

Toeren met de scooter door Den Bosch

Den Bosch is een grote stad die omringd wordt door veel mooie natuur. Zo heb je de Meierij en de Loonse en Drunense duinen om de hoek liggen. Als je hier met de auto naartoe wil gaan dan kun je op een mooie dag nog weleens tegen problemen aanlopen om te kunnen parkeren.

Wanneer je met de scooter een van deze mooie gebieden zou gaan bezoeken, dan heb je ie parkeerproblemen helemaal niet. Je kunt je scooter overal neerzetten waar je hem maar hebben wil. Je bent helemaal vrij en onafhankelijk wanneer je je met de scooter kunt verplaatsen.

Inschrijven Den-Bosch

Veel gestelde vragen over de spoedcursus scooter praktijk in Den Bosch

Er zijn verschillende vragen die vaak gesteld worden. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen met het antwoord voor je opgeschreven. Door het lezen van deze vragen en antwoord heb je als het goed is alle informatie die je nodig zou kunnen hebben.

Mocht je toch nog vragen hebben, stel ze dan gerust. Je zult dan zo snel als mogelijk is een antwoord van ons krijgen op je vragen.

Wat is het adres van CBR in Den-Bosch?

Het adres van het CBR in Den Bosch is Hambakenwetering 13A, 5231 DD in Den Bosch. Het CBR is op werkdagen geopend tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Je kunt hier terecht voor het theorie en het praktijkexamen voor het scooter rijbewijs.

Het CBR in Den Bosch is vanaf het centrum prima te bereiken. Zowel met het openbaar vervoer als met de fiets ben je er zo. De reistijd met het openbaar vervoer is ongeveer een kwartier. Met de fiets doe je er ongeveer tien minuten over.

Hoe vraag ik mijn scooter rijbewijs aan in Den-Bosch?

Eindelijk ben je zover dat je je scooter rijbewijs aan kan vragen. Hiervoor moet je nu eerst bij het gemeentehuis van Den Bosch een afspraak maken. Het is belangrijk dat je zelf naar de afspraak toe komt. Dit kan niet door iemand anders gedaan worden. Bij de aanvraag moeten de kosten ook meteen afgerekend worden. Vergeet niet je geldige legitimatiebewijs, de pasfoto en geld of bij voorkeur een pinpas mee te nemen naar de afspraak.

Hoeveel kost het aanvragen van het AM rijbewijs in Den-Bosch?

Bij de gemeente Den Bosch kost het aanvragen van je scooter rijbewijs €41.60. Dit moet je meteen bij de aanvraag afrekenen. Vraag je je scooter rijbewijs aan met een spoedprocedure, dan kost het jou een bedrag van€34,10 extra. In totaal betaal je dan een bedrag van €75,70 voor de aanvraag van je scooter rijbewijs.

Hoelang duurt het voordat ik mijn scooter rijbewijs kan ophalen in Den Bosch?

Na het aanvragen van het scooter rijbewijs heb je hem nog niet meteen in handen. Hier moet je nog even 5 werkdagen geduld voor hebben. Maar als het dan zo ver is dat je hem af kan gaan halen, dan hoef je daar geen afspraak voor te maken.

Heb jij een spoedaanvraag gedaan en dit is voor 14:00 uur in de middag geweest, dan ligt het scooter rijbewijs na 2 werkdagen voor je klaar. Wil je hem echt snel hebben, dan zou je de eerstvolgende werkdag na tien uur kunnen informeren of het scooter rijbewijs al voor je klaarligt.

Let er wel op dat je je afhaalbewijs mee neemt naar het gemeentehuis op het moment dat je het scooter rijbewijs af gaat halen.