Skip to main content

Spoed scooter cursus praktijk in Ede

In Ede is het ook heel goed mogelijk om op een hele snelle manier je scooter rijbewijs te gaan halen. Om je hierbij te helpen zou je via spoedscooter.nl een spoedcursus voor de praktijk voor je scooter rijbewijs kunnen volgen. Met deze cursus ben je er zeker van dat je in een mum van tijd je scooter rijbewijs kunt gaan halen in Ede. Mocht er in ede geen spoedplek beschikbaar zijn, dan gaan wij voor jou kijken waar in de omgeving van Ede nog wel plek is.

Inschrijven Ede

Je scooter praktijk snel halen in Ede

Bij spoedscooter.nl kost een spoed pakket een bedrag van €590. Deze cursus bestaat uit praktijklessen en het CBR-praktijk examen. Dit examen ga je afleggen nadat je alle praktijklessen hebt gehad.

De lessen zijn toegankelijk voor mensen die 16 jaar of ouder zijn en in het bezit zijn van het theoriecertificaat voor het scooter rijbewijs. Als je jonger bent dan 16 of je hebt het theoriecertificaat nog niet in handen is het niet mogelijk om deel te nemen aan de cursus of het praktijkexamen.

Inschrijven Ede

Een snelle praktijkcursus in Ede

Een spoedpakket, wat wild at zeggen en wat heb je daar dan allemaal voor? Een spoed pakket bestaat uit 5 praktijklessen die per stuk 50 tot 60 minuten zullen duren. Bij een spoedcursus hoort ook een spoedplek. Mocht er in Ede geen spoedplek beschikbaar zijn, dan kijken wij naar de dichtstbijzijnde mogelijkheid waar je wel een spoedplek kunt krijgen.

We bieden zelfs de mogelijkheid om gebruik te maken van de haal en breng service. Met deze service word je voor een bedrag van €65 thuis opgehaald en ook weer thuisgebracht. Op deze manier zou je zonder afhankelijk te zijn van de locatie alsnog snel kunnen beginnen.

Inschrijven Ede

In de gemeente Ede je scooter rijbewijs aanvragen

Na het slagen voor zowel de theorie als de praktijk voor het scooter rijbewijs is het moment eindelijk daar dat je je scooter rijbewijs aan kan gaan vragen. Dit kun je doen bij het loket voor publiekszaken. Je kunt gewoon het gemeentehuis binnen lopen voor de aanvraag. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken.

Wanneer je naar het gemeentehuis gaat voor het doen van de aanvraag moet je wel een aantal zaken meenemen. Zo heb je een pasfoto nodig die aan de eisen voldoet. Welke eisen dat zijn vind je op de website van de gemeente.

Daarnaast heb je ook nog een geldig legitimatiebewijs nodig en een betaalmiddel om de aanvraag af te ronden en te betalen. Het betalen moet je namelijk doen wanneer je de hele aanvraagprocedure hebt doorlopen.

Inschrijven Ede

Met je scooter door Ede heen rijden

Ede ligt in een bosrijk gebied op de Veluwe. Wat is er nu prettiger dan met je scooter door deze bosrijke omgeving te toeren. Als je met een bus of een auto reist kun je wel kijken naar de omgeving, maar genieten doe je pas echt als je ook de geur van het bos in je op kan nemen.

Met een scooter kun je ook makkelijk ergens heen en je hebt nooit last van vertragingen of problemen met het parkeren van je scooter. Je kunt je scooter namelijk overal waar je maar wil neerzetten. Je bent niet meer afhankelijk van anderen om ergens te komen.

Inschrijven Ede

Veel gestelde vragen over de spoedcursus scooter praktijk in Ede

Er komen altijd veel vragen binnen over onze spoedcursus. De vragen die het meest gesteld worden hebben wij daarom alvast voor je op een rijtje gezet en van een antwoord voorzien. Na het lezen van deze vragen en antwoorden zou je eigenlijk alles moeten weten wat je nodig hebt.

Toch kan het voorkomen dat je toch nog een vraag aan ons hebt. Stel je vraag dan gerust. Zo snel als wij kunnen zullen wij je dan voorzien van het antwoord op deze vraag zodat je alle informatie hebt die je graag had willen hebben.

Wat is het adres van CBR?

Ede heeft zelf geen CBR. De examens worden dan ook afgelegd op het CBR in Arnhem. Het CBR Arnhem kun je vinden aan de Hazenkamp 10. De openingstijden van het CBR in Arnhem zijn van maandag van 09:00 uur tot 20:00 uur. Dinsdag tot en met vrijdag zijn zij open van 09:00 uur tot en met 17:00 uur.

Vanaf het centrum van Arnhem is het CBR goed te bereiken met het openbaar vervoer maar ook met de fiets. Wanneer je gebruik maakt van het openbaar vervoer ben je zo een kleine 20 minuten onderweg tot je bij het CBR bent, met de fiets ben je ruim een kwartier onderweg om het CBR te kunnen bereiken.

Hoe vraag ik mijn scooter rijbewijs aan in Ede?

Wanneer je naar de gemeente Ede wil gaan voor het aanvragen van het scooter rijbewijs kun je gewoon binnen lopen en de aanvraag aan het loket doen. Je hoeft dan ook geen afspraak te maken voor het doen van deze afspraak.

Bij het aanvragen moet je een geldig legitimatiebewijs, een pasfoto die aan de eisen voldoet en een betaalmiddel in de vorm van contant geld of een pinpas meenemen. Ontbreekt een van deze drie items, dan kun je de aanvraag op dat moment niet doen. Je zult dan later nog een keer terug moeten komen.

Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Ede?

Aan het aanvragen van een scooter rijbewijs zitten kosten verbonden. De kosten van een standaard aanvraag bedraagt €41,60. Mocht je het scooter rijbewijs snel in handen willen hebben dan kun je tegen meer betaling van €34,10 een spoedaanvraag doen. De totale kosten komen dan op €75,70.

Hoelang duurt het voordat ik mijn scooter rijbewijs op kan halen in Ede

Wanneer je gebruik hebt gemaakt van een standaard aanvraag kun je je scooter rijbewijs na 5 werkdagen ophalen bij het gemeentehuis. Bij een spoedaanvraag zul je 2 werkdagen moeten wachten voordat je het scooter rijbewijs op kan halen bij het gemeentehuis in Ede. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken.