Skip to main content

Spoed scooter praktijk in Enschede

Snel je scooterpraktijk halen in Enschede? Geen zin om weken of maanden te wachten? Dit hoeft ook helemaal niet als jij een cursus voor de scooter praktijk doet in Enschede via spoedscooter.nl. Vaak kun je al binnen 2 werkdagen starten met de cursus. Wij doen daar in ieder geval onze uiterste best voor. Is er op het moment geen spoeddatum in Enschede bekend? Dan gaan wij voor jou op zoek waar je dan wel terecht kunt.

Inschrijven Enschede

Scooter praktijk dagcursus Enschede

Waarom is het zo belangrijk om een cursus scooter praktijk in Enschede te volgen voor je AM rijbewijs? Daar zijn eigenlijk wel een paar antwoorden op te geven. Zo ga je tenminste voorbereid de weg op en je wordt meteen wegwijs gemaakt in welke situaties je in terecht kunt komen als je straks aan het rijden bent. Een cursus via spoedscooter.nl doe je al binnen een paar dagen.

Inschrijven Enschede

Snelle dagcursus scooter praktijk in Enschede

Binnen 2 tot 5 werkdagen kun je bij spoedscooter.nl vaak al terecht om te gaan starten met je cursus scooter praktijk in Enschede. Mocht het zo zijn dat er niet in je woonplaats zelf een datum is om te starten dan gaan wij kijken naar de mogelijkheden bij jou in de buurt. Voor maar €65,- extra brengen wij jou naar de locatie waar de cursus plaats gaan vinden en halen wij jou daar ook weer op. De kosten voor een spoedscootercursus bedragen €590,-. Dit is inclusief de kosten die je bij het CBR in Enschede hebt om het examen voor je scooter rijbewijs af te mogen leggen.

Inschrijven Enschede

Scooter rijbewijs aanvraag doen in Enschede

Nadat je bent geslaagd voor je rijbewijs moet je op de website van de gemeente Enschede een afspraak maken zodat je daar je aanvraag kunt doen. Je moet wel een aantal dingen meenemen naar de aanvraag toe. Dit zijn een geldig legitimatiebewijs en een goedgekeurde pasfoto. Neem ook een betaalmiddel mee zodat je de kosten van je aanvraag meteen kunt betalen.

Inschrijven Enschede

Met de scooter op pad in Enschede

Enschede heeft ongeveer 160.000 inwoners die met elkaar wonen op ongeveer 142 vierkante kilometer. In Enschede maar ook in de steden en dorpen eromheen kan je ontzettend leuke dingen doen. Je kunt genieten van de natuur maar er zijn ook bezienswaardigheden waar je naartoe kunt gaan.

Het grote voordeel van het hebben van je scooterrijbewijs is dat je nu overal lekker zelf op af kunt gaan. Heb jij zin om op visite te gaan dan kan je dit gewoon doen. Wil je naar je favoriete sportschool of sportclub toe? Ook dit kan je gewoon op je scooter gaan doen zonder dat iemand je ervan zal weerhouden.

Inschrijven Enschede

Veel gestelde vragen over de spoedcursus scooter praktijk in Enschede

Wij krijgen met regelmaat vragen over het doen van een cursus via spoedscooter.nl en de aanvraag van het rijbewijs. Onze helpdesk zit er klaar voor om jou daar antwoord op te geven. De vragen die veel gesteld worden hebben wij hieronder verzameld en een antwoord op gegeven zodat jij die informatie al hebt.

Wat is het adres van CBR in Enschede?

Wil jij naar het CBR toe in Enschede? Dat kan! Je moet dan zijn aan de Stroinkstraat 300, 7548 RJ in Enschede. Wil je er met het openbaar vervoer heen gaan? Hou er dan rekening mee dat je daar wel een uur over doet. Echt verstandig is het dus niet. Op de fiets ben je er vanaf het centrum gerekend binnen een half uurtje. Laat dus nog even je sportieve kant zien en ga er op de fiets heen of vraag of dat iemand met jou mee kan rijden.

Hoe vraag ik mijn scooter rijbewijs aan in Enschede?

Ben je geslaagd? Dan is het nu tijd om de aanvraag te gaan doen van je scooterrijbewijs in Enschede. Je maakt eenvoudig en snel online een afspraak op de website van de gemeente Enschede. Als het tijd in om naar je afspraak toe te gaan dan moet je dit ook echt persoonlijk doen. Je kunt niet iemand anders er naartoe sturen.

Bij de aanvraag heb je een geldige legitimatie nodig en je hebt een pasfoto nodig die voldoet aan de eisen die het CBR stelt. Vergeet niet om geld of een pinpas mee te nemen want de kosten voor de aanvraag moet je ook meteen voldoen.

Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Enschede?

De aanvraag voor het scooterrijbewijs in Enschede brengt kosten met zich mee. Doe je een spoedaanvraag waardoor je met een of twee werkdagen al je scooterrijbewijs in ontvangst mag nemen dan ben je €75,70 kwijt. Een gewone aanvraag kost €41,60. Het scheelt dus €34,10 maar je moet wel een paar dagen langer wachten voordat je mag gaan rijden.

Hoelang duurt het voordat ik mijn scooter rijbewijs kan ophalen in Enschede?

Het ophalen van je scooterrijbewijs in de gemeente Enschede duurt bij een gewone aanvraag meestal vijf werkdagen. Je kunt het scooterrijbewijs zonder een afspraak te maken bij de balie op komen halen. Je moet wel je afhaalbewijs wat je bij de aanvraag hebt meegekregen meenemen.

Een spoedaanvraag kan je al eerder ophalen. Wanneer de spoedaanvraag is gedaan voor 14 uur in de middag dan kan jij al de volgende werkdag na 10 uur terecht om je scooterrijbewijs op te halen. Was het na 14 uur dan moet je nog een werkdag langer wachten.