Skip to main content

Spoed scooter praktijk in 1 dag Den Haag

Je scooter praktijk in Den Haag halen? Als je scooter wilt rijden wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk aan beginnen! Je hebt geen zin om lang te wachten dus dan is spoedscooter.nl zeker een goede oplossing. Het meest fijne van je cursus volgen bij spoedscooter.nl is dat wij jou ook nog kunnen voorzien van een extra service. Wij kunnen jou namelijk tegen een vergoeding van €65,- halen en brengen naar de plek waar jij je scooter in Den Haag gaat volgen. Wil je er meer informatie over hebben? Klik dan even op de button hieronder!

Inschrijven Den Haag

Scooter praktijk dagcursus Den Haag

Een scooter praktijk spoedcursus in Den Haag heb je al voor €590,-. Tijdens deze 5 lessen durende cursus leer jij alles wat je moet weten om op een goede en veilige manier scooter te gaan rijden. Spoedscooter.nl verzorgt niet 4 maar wel 5 praktijklessen van ongeveer 1 uur voor jou. Dit kan supersnel. Al binnen maximaal 10 dagen na aanmelding kan jij gaan starten met de scooter praktijk cursus. Bij de kosten die jij ervoor kwijt bent zitten overigens ook meteen de kosten die je kwijt bent bij het CBR om examen te mogen doen in.

Inschrijven Den Haag

Snelle dagcursus scooter praktijk in Den Haag

Het is zeer belangrijk om de scooter praktijk voor je rijbewijs op een goede manier te leren. Tijdens de vijf praktijklessen die jij krijgt wordt jou alles geleerd zodat jij veilig de weg op kunt. Om de cursus te mogen gaan volgen moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Het is niet verplicht om je theorie-examen al binnen te hebben om met de cursus te kunnen beginnen. Wel moet je de theorie hebben voordat je aan het examen voor de scooter praktijk van je rijbewijs kunt gaan beginnen.

Inschrijven Den Haag

Scooter rijbewijs aanvraag doen in Den Haag

Je bent geslaagd voor je scooter praktijk in Den Haag? Wat goed! Nu is er nog 1 ding wat je echt moet gaan doen voordat je écht mag gaan rijden na het behalen van je scooter praktijk. Je moet je rijbewijs aan gaan vragen. Je maakt simpelweg even een afspraak op de website van de gemeente Den Haag zodat jij de aanvraag kunt gaan doen en zo snel mogelijk het rijbewijs voor de scooter in ontvangst kunt gaan nemen. Ga niet direct rijden wanneer je je scooter praktijk in Den Haag hebt behaald maar het rijbewijs nog niet in handen hebt, want dan krijg je een flinke bekeuring!

Inschrijven Den Haag

Scooter rijden in Den-Haag

Den Haag heeft ongeveer 553.000 inwoners en ligt vlakbij die andere grote stad, Rotterdam. Dit zorgt ervoor dat deze stad altijd leeft en bruist van de energie. Wil je even snel met de auto van de ene kant van Den Haag naar de andere kant van deze geweldige stad? Dit gaat je zeker overdag niet zo snel lukken. Veel verkeer op de weg, veel eenrichtingswegen waardoor het bijna onmogelijk is om dit even snel te kunnen doen. Wanneer jij dit op de scooter kunt doen durven wij met zekerheid te zeggen dat je veel sneller zult zijn. Je rijbewijs voor de scooter hebben is niet alleen leuk om dan sneller van de ene plek naar de andere plek te kunnen gaan maar ook om bepaalde dingen te kunnen gaan bezichtigen of gewoon eens op bezoek te gaan.

Inschrijven Den Haag

Veel gestelde vragen over het snel behalen van je scooter praktijk in Den Haag

Met spoed je scooter praktijk halen in Den Haag is niet zo moeilijk. Toch zijn er een aantal vragen die wij telkens weer voorbij zien komen. Om die reden heeft het team van spoedscooter.nl ervoor gekozen om de meest gestelde vragen hieronder al voor jou te beantwoorden!

Wat is het adres van CBR in Den Haag?

Den Haag heeft, hoe gek dat het misschien ook klinkt, geen eigen CBR-locatie. De dichtstbijzijnde locatie die er is de CBR-locatie in Rijswijk. Het adres is Lange Kleiweg 30, 2288 GK in Rijswijk. Je kunt deze locatie gemakkelijk met het openbaar vervoer bereiken. Je doet er ongeveer een 25 minuten over om vanuit het centrum van Den Haag op de locatie aan te komen. Je kunt natuurlijk ook op de fiets stappen. Je doet er dan ongeveer 17 minuten over om er aan te komen.

Hoe vraag ik mijn scooter rijbewijs aan in Den Haag?

Wanneer je dan eindelijk voor je scooter rijbewijs bent geslaagd in Den Haag dan is er nog 1 ding wat je moet gaan doen. Dat is het aanvragen van het scooter rijbewijs. Je kunt dit heel simpel doen door op de website van de gemeente Den Haag even een afspraak te maken. Vergeet niet dat jij zelf naar de aanvraag toe moet komen en je een geldig legitimatiebewijs mee moet nemen samen met een pasfoto die aan de regels voldoet. Ook moet je de kosten ervan meteen voldoen.

Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Den Haag?

Ja hoor, ook voor het scooter rijbewijs moet er natuurlijk betaald worden. Je betaalt hier een bedrag van €41,60 voor als je een normale aanvraag doet. Doe je een spoedaanvraag dan ben je een bedrag van €75,70 kwijt. Het kost je dus €34,10 meer maar je hebt dan wel je scooter rijbewijs sneller in je handen.

Hoelang duurt het voordat ik mijn scooter rijbewijs kan ophalen in Den Haag?

Heb je de aanvraag gedaan dan moet je een paar dagen wachten om het scooter rijbewijs op te kunnen gaan halen. Gemiddeld duurt het ongeveer vijf werkdagen. Bij een spoedaanvraag kan je het scooter rijbewijs eerder al op gaan halen bij de gemeente Den Haag. Vaak is dit al na 1 of 2 werkdagen. Vergeet net om je afhaalbewijs en legitimatiebewijs mee te nemen wanneer je het scooter rijbewijs gaat ophalen bij de gemeente.