Skip to main content

Spoed scooter praktijk in Delft

Je wilt heel graag je scooter rijbewijs halen in Delft maar je weet niet zo goed hoe je het aan moet pakken? Je hebt geen zin om er maanden over te doen? Dat is ook helemaal niet nodig! Doe een scooter praktijk cursus via spoedscooter.nl en je hebt binnen een paar dagen je praktijk in handen. Wanneer er geen plek is in jouw woonplaats zelf dan doen wij er alles aan om een plekje te vinden dichtbij jou. Kan je daar zelf niet heen? Met onze haal- en brengservice ter waarde van €65,- zorgen wij dat jij er komt!

Inschrijven Delft

Scooter praktijk dagcursus Delft

Een praktijkcursus kun je al aan gaan beginnen als je nog niet in het bezit bent van je theoriecertificaat en tenminste 16 jaar oud bent. Om het examen te doen voor je scooter rijbewijs moet je wel in het bezit zijn van het theoriecertificaat.

Een cursus via spoedscooter.nl kost €590,- maar je hebt dan wel ook meteen het examen bij het CBR. Deze kosten komen er dan dus niet meer bij.

Inschrijven Delft

Snelle dagcursus scooter praktijk in Delft

De lessen die je krijgt duren ongeveer 50 tot 60 minuten. Dit is een beetje afhankelijk van de rijschool waaraan jij wordt gekoppeld. Soms kan je gewoon binnen een week al aan de gang. Als dat niet snel is dan weten wij het ook niet meer! Ben jij er al van overtuigd dat je een cursus wil gaan volgen in Delft via spoedscooter.nl? Vraag dan snel meer informatie aan!

Inschrijven Delft

Scooter rijbewijs aanvraag doen in Delft

Nadat je bent geslaagd voor zowel de theorie als de praktijk voor jouw scooter rijbewijs wordt het tijd om je scooterrijbewijs aan te gaan vragen in Delft. Eindelijk op weg naar wat meer vrijheid wat betreft je eigen vervoer. Je kunt om het rijbewijs aan te gaan vragen een afspraak maken bij de gemeente om dit te kunnen doen. Deze afspraak kan je online maken. Ga gewoon even naar de website van de gemeente Delft en maak je afspraak zodat jij snel kunt profiteren van je scooter rijbewijs.

Inschrijven Delft

Met de scooter op pad in Delft

Delft is een stad in Zuid-Holland en heeft meer dan 101.000 inwoners. Delft en de omgeving is vooral bekend om de vele kassen die daar zijn. Het ligt namelijk vlakbij het Westland. Juist dit deel van Zuid-Holland is ook heel fijn om doorheen te rijden op jouw scooter. Ook kun je nog een aantal grote steden in de buurt van Delft bezoeken zoals bijvoorbeeld Den Haag en Rotterdam. Allemaal makkelijk te doen op je scooter!

Inschrijven Delft

Veel gestelde vragen over de spoedcursus scooter praktijk in Delft

Met regelmaat kregen wij, het team van spoedscooter.nl, dezelfde vragen gesteld. Daardoor hebben wij besloten om de vragen die ons het meeste gesteld werden hier neer te zetten en al te voorzien van een antwoord. Jij hebt dan meteen het antwoord en wij zijn niet elke keer dezelfde vragen aan het beantwoorden. Heb je nog een andere vraag aan ons? Jij mag natuurlijk altijd contact opnemen.

Wat is het adres van CBR in Delft?

Jammer genoeg heeft de stad Delft geen eigen CBR vestging waar je terecht kunt om examen te gaan doen voor je scooter rijbewijs. Wij hebben gekeken voor jou wat dan de dichtstbijzijnde vestiging is en wij zijn uitgekomen bij de vestiging in Rijswijk. Je kunt deze vinden aan de Lange Kleiweg 30, 3288 GK in Rijswijk.

Ga ja vanaf Delft vanuit het centrum naar het CBR in Rijswijk dan kan je dit heel goed doen op de fiets. Je doet er maar 14 minuten over om daar te komen. Dus doe nog even sportief en pak de fiets! Ga je toch liever met het openbaar vervoer? Hou er dan rekening mee dat je er bijna een half uur over doet en dat je dus gebonden bent aan tijden. Je moet immers eerst met de trein naar Den Haag om vanaf daar bus 22 te pakken naar de locatie in Rijswijk.

Hoe vraag ik mijn scooter rijbewijs aan in Delft?

Het scooter rijbewijs aanvragen is echt het meest simpele wat er maar is. Je maakt even op de website van de gemeente Delft een afspraak om de aanvraag te doen. Je moet zelf persoonlijk naar de aanvraag toegaan en in het bezit zijn van een geldig ID en een goede pasfoto. Neem ook een betaalmiddel mee want je moet de kosten van de aanvraag meteen betalen.

Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Delft?

Aan de aanvraag voor je rijbewijs voor je scooter in Delft zitten kosten verbonden. Dit is niet alleen in Delft zo maar dit is overal zo. Deze kosten zijn veelal landelijk hetzelfde. Een normale aanvraag waarbij je ongeveer 5 werkdagen later je rijbewijs op kunt halen kost €41,60. Heb je het geduld niet om vijf werkdagen te wachten dan kan je erover denken om een spoedprocedure te starten. Dit kost dan €34,10 extra. In totaal ben je dan met een spoedprocedure een bedrag van €75,70 kwijt. Hier komen de kosten van de pasfoto’s die je nodig hebt nog bij.

Hoelang duurt het voordat ik mijn scooter rijbewijs kan ophalen in Delft?

Normaliter duurt de aanvraag van het scooter rijbewijs vijf werkdagen voordat je het kunt ophalen. Je kunt het met het afhaalbewijs dan af komen halen. Heb je een spoedaanvraag gedaan en deze is ook voor 12 uur in de middag geweest dan kan je de volgende werkdag het scooter rijbewijs ophalen. Was het na 12 uur dan heb je helaas pech en moet je nog een werkdag langer wachten voordat je dit kunt doen.