Skip to main content

Spoed scooter praktijk in 1 dag Amsterdam

Binnen 10 dagen na aanvraag al starten met een spoedcursus scooter praktijk in Amsterdam? Denk jij dat dit niet kan? Fout! Het kan namelijk wel! Maak gebruik van spoedscooter.nl om vaak al binnen twee dagen aan de slag te kunnen. Is er in jouw stad niet meteen een plakje beschikbaar? Dan kijken wij voor jou wat er in jouw buurt is waar je eventueel terecht kan. Meld je vandaag nog aan voor de spoedcursus scooter praktijk Amsterdam!

Inschrijven Amsterdam

Snelle dagcursus scooter praktijk in Amsterdam

Via Spoedscooter.nl kan jij binnen no-time je scooterpraktijk behalen. Een pakket wat je bij ons af kunt nemen heb je al voor €590,-. Je krijgt dan 5 praktijklessen van een uur. Een cursus via spoedscooter.nl zorgt ervoor dat jij vaak al binnen 2 werkdagen aan de slag kunt en de cursus kunt gaan volgen.

Inschrijven Amsterdam

Snelle dagcursus scooter praktijk in Amsterdam

Ga jij via spoedscooter.nl de praktijklessen en het examen volgen dan mag je erop rekenen dat jij vijf praktijklessen van een uur gaat krijgen. Het ligt er een beetje aan welke rijschool er aan jou gekoppeld gaat worden. Om te mogen starten met de praktijklessen moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Je hoeft je theorie-examen nog niet in de knip te hebben om te mogen starten met de praktijklessen. Dit moet wel wanneer je het examen wilt gaan doen. Je moet dan eerst je theorie-examen hebben gehaald.

Inschrijven Amsterdam

Scooter praktijk behaald? Vraag je rijbewijs aan in Amsterdam

Je scooter praktijk met spoed halen in Amsterdam is eigenlijk heel eenvoudig. Via de website van de gemeente Amsterdam maak jij even een afspraak om de aanvraag te doen. Op de afspraak moet jij persoonlijk verschijnen. Je mag het dus niet door iemand anders laten doen. Zorg ervoor dat je bij de aanvraag ook een geldige ID bij je hebt, een goedgekeurde pasfoto en het geld om de aanvraag meteen te kunnen betalen. Pinnen heeft wel de voorkeur!

Inschrijven Amsterdam

Met de scooter door Amsterdam rijden

Amsterdam is een stad met ongeveer 905.000 inwoners en je kunt daarmee wel zeggen dat dit het grootste inwonersaantal is in een stad in Nederland. Je kunt het je dan wel voorstellen dat het daar nooit stil is en het zeker op de weg ook altijd druk is. Even snel van A naar B zit er dus niet in. Toch is het gemakkelijk om in Amsterdam een rijbewijs voor de scooter te hebben: je bent er sneller op de scooter dan dat je het met de auto of het openbaar vervoer moet doen. Een avondje weggaan met vrienden of een bezoekje brengen aan je oom en tante dat is nu zo gedaan. Je hoeft maar op je scooter te stappen en je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je weggaat en weer terug bent!

Inschrijven Amsterdam

Veel gestelde vragen over de snelle dagcursus scooter praktijk in Amsterdam

Het is vanzelfsprekend dat na het lezen van alle informatie er nog wat vragen door je hoofd blijven gaan waar jij heel graag een antwoord op zou willen hebben. Wij hebben de meest gestelde vragen al voor jou beantwoord. Wie weet staat het antwoord er wel gewoon tussen?

Wat is het adres van CBR in Amsterdam?

Het CBR heeft een vestiging in Amsterdam waar je terecht kunt om je scooter praktijk examen te gaan doen. Je kunt deze vinden aan de Naritaweg 150, 1043 CA in Amsterdam. Je kunt vanaf het Centraal Station in Amsterdam met het openbaar vervoer binnen 30 minuten op de locatie zijn. Er zijn een aantal verschillende bussen die je ernaartoe kunt nemen. Ga je lekker sportief op de fiets? Ook dit kan! Het is ongeveer 7 kilometer fietsen. Afhankelijk van hoe snel je kunt fietsen doe je er dus ongeveer een half uurtje over. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de bereikbaarheid naar het CBR in Amsterdam toe.

Hoe vraag ik mijn rijbewijs aan in Amsterdam?

Je rijbewijs aanvragen is hartstikke simpel. Op de website van de gemeente Amsterdam kan je een afspraak maken om bij het stadskantoor langs te gaan. Je kunt er op werkdagen van 9 uur in de ochtend tot 18 uur in de avond terecht om er je scooter rijbewijs aan te vragen.

Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Amsterdam?

Je kunt je scooter rijbewijs aan gaan vragen maar daar zitten dan natuurlijk ook kosten aan. Voor een aanvraag zonder spoed betaal je €41,60. Heb je wel enige spoed dan kost het in het totaal €75,70 om je scooter rijbewijs in ontvangst te mogen nemen. Je betaalt dan een toeslag van €34,10 maar je hebt dan wel sneller het rijbewijs in handen.

Hoelang duurt het voordat ik mijn rijbewijs voor de scooter kan ophalen in Amsterdam?

Bij een normale aanvraag mag je 5 werkdagen later het scooter rijbewijs op gaan halen bij het stadskantoor van de gemeente Amsterdam. Heb je een spoedaanvraag gedaan dan kan je het scooterrijbewijs vaak al de volgende werkdag ophalen. Dit is vooral als je de aanvraag in de ochtend hebt gedaan. Heb je de aanvraag gedaan in de middag dan is de kans er dat je nog een werkdag langer moet wachten op je scooter rijbewijs.