Skip to main content

In 1 dag je scooter praktijk in Utrecht!

Met spoed de scooter praktijk in Utrecht halen? Het kan! Je kunt via spoedscooter.nl de scooter praktijk behalen in een hele korte periode. Er is altijd wel een plek voor jou zodat jij snel examen kunt doen. Is er in Utrecht geen spoeddatum beschikbaar voor de scooter praktijk? Wij kijken voor je waar de dichtstbijzijnde plek is waar jij dan examen kan doen. Natuurlijk zoeken we naar iets in de buurt van Utrecht.

Inschrijven Utrecht

Spoed scooter praktijk cursus in Utrecht

Het spoedpakket scooter praktijk Utrecht bij ons kost €590,-. Dit pakket bestaat dan uit de praktijklessen die je volgt in Utrecht of de omgeving ervan en het examen wat je bij het CBR gaat doen. Vaak kun je binnen een week al beginnen aan de spoedcursus scooter praktijk in Utrecht. Je mag de lessen gaan volgen wanneer je 16 jaar bent en ook het examen doen. Je moet voor het praktijkexamen te kunnen doen wel al in het bezit zijn van je theorie certificaat. Zonder dit behaald te hebben mag je nog geen examen scooter praktijk in Utrecht doen!

Inschrijven Utrecht

Dagcursus scooter praktijk Utrecht

Je wilt natuurlijk graag weten wat een spoedscooter pakket inhoudt. Je krijgt bij ons vijf praktijklessen die gemiddeld zo een 50 tot 60 minuten per les duren. Is er geen spoeddatum in jouw woonplaats? Tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat jij gehaald en gebracht gaat worden naar de dichtstbijzijnde plek voor jou zodat jij alsnog heel snel kunt beginnen met de cursus in Utrecht.

Inschrijven Utrecht

Aanvragen rijbewijs voor de scooter in Utrecht

Ben je voor beide geslaagd? Dan wordt het tijd om je AM rijbewijs aan te gaan vragen in Utrecht. Je kunt dit heel eenvoudig doen door op de website van de gemeente Utrecht een afspraak te maken om de aanvraag te kunnen gaan doen. Houdt er rekening mee dat je wel even een goede pasfoto meeneemt en dat je ook je geldige legitimatie meeneemt. Vergeet je pinpas niet! De kosten moet je namelijk ook meteen betalen.

Inschrijven Utrecht

De weg op met de scooter in Utrecht

Utrecht is een van de grootste gemeente in Nederland met een inwonersaantal van ongeveer 1,3 miljoen inwoners. Je kunt je dan wel voorstellen dat het daar echt altijd druk is en dat er nooit een moment zal zijn in de stad dat er geen verkeer rijdt. Juist daarom is het zo fijn om je scooter praktijk te behalen in Utrecht. Je kunt dan veel makkelijk van de ene plek naar de andere dan dat je dat met de auto zou moeten doen.

Niet alleen in de stad kan je makkelijk van A naar B maar ook in de steden eromheen. Stel je voor, een heerlijke zomerdag en je stapt met wat vrienden allemaal op de scooter om de omgeving te verkennen en een gezellige picknick onderweg te nuttigen. Zo kan je dus heel eenvoudig genieten van het scooter rijden maar ook van de omgeving en je vrienden! Amersfoort ligt op ongeveer een half uurtje rijden, met de scooter is dit een leuk ritje.

Inschrijven Utrecht

Veel gestelde vragen over het snel behalen van je scooter praktijk in Utrecht

Omdat er vaak dezelfde vraag gesteld wordt aan ons team hebben wij besloten om de meest gestelde vragen al voor jou te voorzien van een antwoord. Nu heb je waarschijnlijk al alle informatie die je graag zou willen hebben. Zijn er toch nog vragen voor jou zonder antwoord dan mag je ons die zeker stellen. Wij geven jou zo snel mogelijk een antwoord.

Wat is het adres van CBR in Utrecht?

Utrecht heeft een eigen CBR waar jij terecht kunt om je examen te doen voor je scooter praktijk. De CBR vestiging in Utrecht is gevestigd aan de Mississippidreef 151A. Je kunt de locatie met het openbaar vervoer makkelijk bereiken vanaf het centrum. Je doet er dan ongeveer 25 minuten over. Ga je liever met de fiets dan doe je er ongeveer 18 minuten over om op de locatie aan te komen.

Hoe vraag ik mijn scooter rijbewijs aan in Utrecht?

Nadat je bent geslaagd voor de praktijk voor je scooter rijbewijs dan wil je natuurlijk ook heel snel het rijbewijs in handen hebben. Om dat voor elkaar te krijgen zul je eerst een aanvraag moeten doen. Je kunt dit doen door op de website van de gemeente een afspraak te maken om de aanvraag te kunnen doen.

Je moet op de afspraak die je hebt gemaakt wel zelf verschijnen. Je kunt dus niet iemand anders sturen om de aanvraag voor jou te regelen. Ook moet je in het bezit zijn van een geldige ID en je moet een goedgekeurde pasfoto bij je hebben. De kosten van de aanvraag dien je meteen te betalen.

Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Utrecht?

Je scooter rijbewijs aanvragen brengt kosten met zich mee. Een normale procedure kost €41.60. Je kunt dan een paar werkdagen later het op gaan halen bij de gemeente. Wil je het scooter rijbewijs sneller in je bezit hebben dan kan je een spoedprocedure doen. Deze kost in het totaal €75.70. Je hebt dan dus een extra toeslag van €34.10.

Hoelang duurt het voordat ik mijn scooter rijbewijs kan ophalen in Utrecht

Heb jij de aanvraag voor je scooter rijbewijs gedaan dan mag je vijf werkdagen later je scooter rijbewijs ophalen. Heb jij de spoedaanvraag gedaan op een werkdag voor 14 uur in de middag dan kan je de volgende werkdag na 11 uur je scooter rijbewijs ophalen. Valt dit op een donderdag dan kan het vanaf 13 uur. Is de aanvraag na 14 uur gedaan dan mag je het 2 werkdagen later na 11 uur ophalen. Ook hiervoor geldt dat wanneer die werkdag op donderdag valt het na 13.uur kan. Wanneer de aanvraag op een donderdag is gedaan na 14 uur dan duurt het eveneens 2 werkdagen. Je kunt het dan dus pas op zijn vroegst op maandag na 11 uur op gaan halen. Voor het afhalen dien je een afspraak te maken en je afhaalbewijs mee te nemen.