Skip to main content

Scooter praktijk snel halen in Tiel

Wil jij met spoed je scooter praktijk gaan halen in Tiel? Je kunt dit doen door een cursus te doen via spoedscooter.nl. De cursus bestaat namelijk uit 5 praktijklessen van ongeveer een uur en het examen wat je moet af gaan leggen bij het CBR.

Inschrijven Tiel

Scooter praktijk snel halen in Tiel

Het grote voordeel van je scooter praktijk met spoed halen in Tiel is dat je het via een spoedscooter.nl dagcursus kunt gaan doen. Zodra jij 16 jaar oud bent dan mag je hiermee gaan beginnen. Om je scooter praktijk examen te mogen doen moet je wel je theorie al hebben gehaald. Heb je dit nog niet dan mag je ook nog geen examen scooter praktijk doen.

Inschrijven Tiel

Dagcursus praktijk scooter in Tiel

Is er in Tiel geen plekje vrij waar jij met spoed terecht kunt dan gaan wij voor je zoeken wat de dichtstbijzijnde plek is waar je dan terecht kunt om een spoedscootercursus te gaan doen. Met onze haal- en brengservice zorgen wij ervoor dat je op de locatie komt en ook weer wordt thuisgebracht. Deze service kost €65,-. De kosten van de spoedscooter.nl dagcursus bedragen €590,-. Je krijgt dan 5 lessen scooter praktijk die tussen de 50 en 60 minuten duren. Dat is al meer dan bij de gemiddelde rijschool want daar krijg je vaak maar vier lessen.

Inschrijven Tiel

Vraag je scooter rijbewijs aan in Tiel

Heb jij alles in handen? Ben je voor je theorie en voor de praktijk voor je scooter rijbewijs geslaagd? Dat is helemaal top! Je kunt nu via de website van de gemeente Tiel een afspraak maken om je scooter of brommer rijbewijs aan te vragen. Je moet zelf de aanvraag gaan doen bij de gemeente en een geldig legitimatiebewijs, een goedgekeurde pasfoto en ook een betaalmiddel mee te nemen want de kosten voor het AM rijbewijs moet je meteen voldoen.

Inschrijven Tiel

De weg op met de scooter in Tiel

Tiel is een kleine plaats in Gelderland dat ongeveer 43.000 inwoners heeft. Het meest bekende voor iedereen wat zich met Tiel bindt dat is Flipje. Het mannetje wat gemaakt is van fruit en wat bekend staat om de Betuwe.

In het stadscentrum van Tiel kan je een standbeeld bezichtigen van Flipje. Wanneer je dat nog nooit hebt gedaan is het zeker leuk om er een keer naartoe te gaan.

Het hebben van je scooter rijbewijs kent zeker voordelen. Je hebt nu geen gedoe meer met halen en brengen want je hebt de tijd aan jezelf. Jij kan nu zelf bepalen wanneer je weggaat en weer naar huis gaat omdat je simpelweg de scooter kunt pakken.

Inschrijven Tiel

Veel gestelde vragen over de spoedcursus scooter praktijk in Tiel

Wij hebben het voor jou wat makkelijker gemaakt en de vragen die het meest worden gesteld aan onze helpdesk hebben wij voorzien van een antwoord en op onze website gezet. Je kunt dus hieronder de vragen met de bijbehorende antwoorden vinden.

Wat is het adres van CBR in Tiel?

Wanneer je in Tiel examen wilt doen bij het CBR dan zal je naar een andere plaats toe moeten gaan. Tiel heeft wel een CBR vestiging, maar hier kun je niet terecht voor je scooter praktijk. Je kunt dan het beste naar Den Bosch gaan. Hier is er wel een CBR-vestiging. Je kunt deze vinden aan de Hambakenwetering 13A, 5231 DD in Den Bosch.

Wil je hier vanaf het centrum van Tiel met het openbaar vervoer heen dan ben je toch al gauw twee uur onderweg. De verbinding is er nu niet echt een om over naar huis te schrijven. Misschien is er wel iemand uit je familie die dan even met je mee wil rijden?

Hoe vraag ik mijn scooter rijbewijs aan in Tiel?

Het aanvragen van het scooter rijbewijs doe je heel simpel en snel. Je kunt een afspraak maken op de website van de gemeente Tiel. Naar deze afspraak moet jij zelf heen gaan. Iemand anders er naartoe sturen is dus geen optie.

Als je naar de afspraak toe gaat moet jij ook een geldige ID meenemen en je moet een goede pasfoto meenemen. De kosten van de aanvraag moet je ook meteen voldoen dus zorg ook voor een betaalmiddel.

Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Tiel?

Het aanvragen van het rijbewijs voor je brommer of scooter dat brengt kosten met zich mee. Het is afhankelijk van het soort aanvraag wat je doet hoe hoog de kosten zijn. Doe je een spoedaanvraag dan ben je een bedrag kwijt van €75,70 maar heb je met 1 of 2 werkdagen je rijbewijs in handen. Een normale aanvraag is €34,60 goedkoper en kost €41,60 in het totaal.

Hoelang duurt het voordat ik mijn scooter rijbewijs kan ophalen in Tiel?

Wanneer jij een normale aanvraag hebt gedaan dan kan jij een paar dagen later op afspraak je scooterrijbewijs op gaan halen bij de gemeente. Een spoedaanvraag gedaan? Dan kan je de volgende werkdag er al terecht om het scooterrijbewijs op te halen bij de balie. Je moet wel je afhaalbewijs meenemen wanneer je dat gaat doen.