Skip to main content

Spoedcursus scooter praktijk in Gouda

Je hebt ervoor gekozen om je scooterrijbewijs te gaan halen in Gouda maar je wilt dat wel in een versneld tempo doen. Je kunt dan een spoedscooter cursus gaan volgen. Vaak kun je al binnen 5 werkdagen terecht om de cursus in jouw woonplaats te gaan doen. Is er geen plekje vrij bij een rijschool in jouw woonplaats dan gaan we kijken waar er wel een plek vrij is.

Inschrijven Gouda

Scooter praktijk cursus in Gouda

Waarom is het behalen van je scooterrijbewijs met een cursus via spoedscooter.nl zo belangrijk? Dit heeft meerdere redenen. Je bent lekker zelfstandig als je het hebt over weggaan en je kunt het binnen een korte tijd doen. Wij zorgen ervoor dat jij in ieder geval binnen vijf werkdagen kunt gaan starten met de cursus in jouw woonplaats of er vlakbij. Wij hebben namelijk ook een perfecte haal- en brengservice waar je gebruik van kunt maken voor maar €65,-. Wij halen je dan op en brengen je aan het einde van de cursusdag gewoon ook weer netjes thuis.

Inschrijven Gouda

Dagcursus scooter praktijk Gouda

Om de dagcursus voor je brommer of scooter rijbewijs te volgen moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Je hoeft nog niet in het bezit te zijn van je theorie maar dit moet je wel hebben voordat je voor je praktijkexamen gaat bij het CBR in Gouda.

Een spoedscooter cursus bestaat uit vijf lessen van ongeveer een uur. Het ligt er een beetje aan bij welke rijschool jij zit hoelang deze lessen zijn. Dit is al meer dan de gemiddelde cursus die normaal bestaat uit vier lessen. De kosten bedragen €590,- inclusief de kosten voor het praktijkexamen bij het CBR.

Inschrijven Gouda

Aanvragen scooter rijbewijs in Gouda

Ben je geslaagd? Dan moet je nu nog 1 belangrijk ding doen en dat is je scooterrijbewijs aanvragen. Je kunt dit doen door een afspraak te gaan maken op de website van de gemeente Gouda. Als je dit hebt gedaan is het wachten tot je er naartoe kunt gaan. Vergeet niet om je ID mee te nemen, een goede pasfoto en een betaalmiddel om de aanvraag meteen te kunnen betalen.

Inschrijven Gouda

De weg op met de scooter in Gouda

Gouda, een stad in het mooie Zuid-Holland met ongeveer 73.000 inwoners. Gouda is een stad met vele gezichten. In de binnenstad zie je nog de oude authentieke woningen en panden terwijl je aan de rand van Gouda de grotere huizen en villa’s kunt bezichtigen.

Het grote voordeel wanneer jij je brommer of scooterrijbewijs hebt is dat je nu lekker zelf op pad kunt gaan. Heb je zin om gewoon een stuk te gaan rijden door de omgeving dan kan je dat lekker gaan doen. Even op visite bij een goede vriend, vriendin, kennis of familie? Geen nood! Jij pakt je scooter en je gaat gewoon op pad. Lijkt het jouzelf nu ook niet heerlijk al die vrijheid?

Inschrijven Gouda

Veel gestelde vragen over de spoedcursus scooter praktijk in Gouda

Ons team wat er zit om al jouw vragen te beantwoorden krijg met regelmaat dezelfde vraag te horen. Dit heeft ertoe geleid dat wij een veel gestelde vragenrubriek hebben gemaakt zodat jij meteen een antwoord kunt vinden. Heb je toch nog een vraag voor ons? Dan mag je natuurlijk altijd met ons in contact treden.

Wat is het adres van CBR in Gouda?

Gouda heeft een eigen CBR-vestiging waar jij terecht kunt. Je kunt deze vinden aan de Zwolleweg 10, 2803 PS in Gouda. Je kunt deze vestiging heel makkelijk bereiken per fiets. Vanaf het centrum van Gouda gerekend ben je er met de fiets al met een goed kwartier. Met het openbaar vervoer kan je er ook komen maar doe je er langer over. Je zit toch gauw meer dan een half uur in de bus om er te komen. Stap dus lekker op de fiets wanneer je er moet zijn!

Hoe vraag ik mijn scooter rijbewijs aan in Gouda?

Yes! Je bent geslaagd voor het praktijkexamen voor je scooterrijbewijs in Gouda en nu mag jij het scooterrijbewijs aan gaan vragen. Maak even een afspraak op de website van de gemeente Gouda om dit te kunnen doen. Op de afspraak moet jij zelf persoonlijk verschijnen. Iemand anders vragen om de aanvraag te doen dat kan dus niet. Ook heb je een geldige ID nodig en een foto die voldoet aan de eisen. Vergeet geen betaalmiddel mee te nemen want de aanvraag moet natuurlijk wel worden betaald.

Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Gouda?

Het aanvragen van het scooter rijbewijs in Gouda kost bij een normale aanvraag €41,60. Je moet dan ongeveer vijf dagen wachten op je rijbewijs. Doe je een versnelde aanvraag dan ben je een bedrag van €75,70 kwijt. Je kunt dan soms al de volgende werkdag terecht. Je bent voor een versnelde aanvraag €34,10 kwijt aan extra kosten.

Hoelang duurt het voordat ik mijn scooter rijbewijs kan ophalen in Gouda?

Wanneer je hebt gekozen voor een gewone aanvraag dan mag je vijf werkdagen later met het afhaalbewijs jouw scooter rijbewijs op gaan halen bij de balie van de gemeente Gouda. Heb je een spoedaanvraag gedaan dan ligt het aan de tijd. Was dit voor 14 uur dan kan je de volgende werkdag al terecht vanaf 11 uur in de ochtend. Was het na 14 uur dan moet je nog een extra werkdag wachten voordat jij eindelijk mag gaan rijden.