Scooter praktijk in Groningen

Ervaren instructeurs met uitgebreide kennis van het CBR-examen

Flexibele lestijden die aansluiten bij jouw agenda

Intensieve en effectieve rijlessen die je snel klaarstomen voor het praktijkexamen

Persoonlijke begeleiding om je zelfvertrouwen te vergroten

Kwalitatieve lessen met een hoog slagingspercentage voor je scooterrijbewijs

Meer over Spoedscooter.nl

Praktijk 4 lessen

€ 590,-

 • Binnen 7 dagen afrijden
 • 4 Praktijklessen + examen
 • Inclusief praktijkexamen
 • Gebruik scooter + scooterhelm
Inschrijven

Meest gekozen

Spoed praktijk + theorie pakket privé-les (1-op-1 les)

€ 850,-

 • Privétheorieles binnen 1 week cursus aansluitend examen
 • 5 Praktijklessen + examen op 1 dag
 • Binnen 7 dagen afrijden
 • Inclusief theorie-examen
 • Inclusief praktijkexamen
 • Gebruik scooter + scooterhelm
Inschrijven

Praktijk 6 lessen

€ 690,-

 • Binnen 7 dagen afrijden
 • 6 Praktijklessen + examen
 • Inclusief praktijkexamen
 • Gebruik scooter + scooterhelm
Inschrijven

Haal snel en met alle vertrouwen je scooterrijbewijs

Bij Spoedscooter.nl in Groningen bieden wij intensieve en professionele rijlessen aan, zodat je goed voorbereid bent op het praktijkexamen. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je stap voor stap te begeleiden naar het behalen van je scooterrijbewijs, met een focus op veiligheid, zelfvertrouwen en rijvaardigheid. Ontdek hoe snel je de vrijheid van scooterrijden kunt ervaren in Groningen!

Meer over Spoedscooter.nl

Wij stomen je klaar voor het scooterrijbewijs in Groningen

Wanneer je je scooterrijbewijs wilt halen zul je zowel theorie- als praktijkexamen moeten doen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een grondige voorbereiding op het tweede examen, met ervaren instructeurs die je stap voor stap begeleiden naar een veilige en zelfverzekerde rijstijl. Hoe gaat dat in zijn werk? Tijdens de scooter rijlessen leggen wij de focus op het aanleren van essentiële vaardigheden zoals het correct starten, stoppen en maken van bochten. Daarnaast leren we je veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen, waarbij we aandacht besteden aan het toepassen van verkeersregels in praktijksituaties.

Meer over spoedscooter.nl

Wat wordt er getoetst tijdens het CBR-praktijkexamen in Groningen?

Tijdens het CBR-praktijkexamen word je getoetst op een aantal belangrijke aspecten van je scooterrijvaardigheid. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Beheersing van basisvaardigheden zoals starten, stoppen en het maken van bochten
 • Veilig en zelfstandig deelnemen aan het verkeer
 • Kennis van verkeersregels en het correct toepassen ervan in praktische situaties
 • Vermogen om veilig te rijden in diverse verkeersomstandigheden en omgevingen
 • Uitvoeren van noodzakelijke manoeuvres, zoals een noodstop maken of obstakels inhalen
Meer over spoedscooter.nl

We leggen de nadruk op persoonlijke en prettige scooterlessen

Bij Spoedscooter.nl vinden wij het ontzettend belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens de lessen en dat je op een prettige manier leert. Onze instructeurs weten precies wat er van je verwacht wordt tijdens het praktijkexamen en begeleiden je daarom persoonlijk en deskundig naar je scooterrijbewijs. Samen zorgen we ervoor dat je snel op je scooter kunt rijden.

Meer over spoedscooter.nl

Het aanvragen van je scooter rijbewijs in Groningen

Heb je beide certificaten behaald die nodig zijn voor het behalen van je scooter rijbewijs, dan kun je eindelijk je rijbewijs aan gaan vragen bij het gemeentehuis in Groningen. Hier moet je dan wel eerst een afspraak maken bij de gemeente Groningen. Zonder deze afspraak is een aanvraag doen niet mogelijk.

Zorg ervoor dat je alles meeneemt naar de afspraak dat noodzakelijk is voor het afronden van de aanvraag. Je moet een pasfoto meenemen die niet ouder is dan 6 maanden en aan de gestelde eisen voldoet, een geldig legitimatiebewijs en een pinpas om de aanvraag af te ronden.

Ontbreekt een van deze dingen of voldoen ze niet aan de eisen, dan moet er een nieuwe afspraak gemaakt worden voor het doen van de aanvraag. Je zult dan langer moeten wachten voordat je met de scooter de weg op mag gaan.

Meer over spoedscooter.nl

Ontdek de stad Groningen op de scooter

Groningen behoort toch wel tot de mooiste steden in Nederland. Met vele bezienswaardigheden, gezellige horecagelegenheden en een bruisend cultureel leven is er altijd iets te ontdekken. Van de indrukwekkende Martinitoren tot de historische grachtenpanden en moderne architectuur, Groningen biedt een unieke mix van oud en nieuw. Geniet van een ritje op de scooter door de sfeervolle straten, langs het Groninger Museum, of maak een ontspannen stop in het Noorderplantsoen.

Meer over spoedscooter.nl

Scooterrijbewijs in 1 dag? Spoedscooter.nl Groningen is wat je zoekt!

Wil je snel je scooterrijbewijs halen in Groningen? Boek dan vandaag nog je eerste scooterrijles bij Spoedscooter.nl in Alkmaar! Wij zorgen ervoor dat je binnen afzienbare tijd zelfverzekerd en veilig de weg op kunt met je eigen scooter. Na de scooterrijlessen kun je direct praktijkexamen bij het CBR doen. Zo ben je ultiem voorbereid en kun je in totaal binnen enkele weken je scooterrijbewijs halen. Bekijk onze pakketten en neem vandaag nog contact met ons op om de scooterrijlessen in te plannen.

Spoedcursus scooter praktijk in 1 dag, hoe gaat dat?

Je praktijk examen scooter in 1 dag halen, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het echt mogelijk. Je praktijkexamen scooter zo snel mogelijk halen doe je namelijk gewoon via Spoedscooter.nl. Binnen maximaal 7 dagen start je met de spoed dagcursus scooter praktijk, gegarandeerd. In de meeste gevallen kun je zelfs al binnen 2 dagen terecht! Hoe ons team dit precies doet, leggen we je hieronder uit.

Stap 1

Meld je aan

Meld je aan voor de snelle spoedcursus scooter rijbewijs praktijk. Ons team gaan direct voor je aan de slag en overlegt met alle samenwerkende scooter rijscholen om een vrijgekomen lesblok voor je te vinden. Door ons te machtigen via DigiD kunnen wij al het planningswerk voor je uit handen nemen, zo heb jij er geen omkijken meer naar.

Stap 2

Overleg

Wanneer er bij een samenwerkende scooter rijschool een plekje vrij is gekomen, wordt deze direct voor je gereserveerd. Na overleg met jou over de exacte datum en locatie voor je bromfiets rijlessen, wordt de reservering definitief gemaakt. Vervolgens kun je met spoed starten met de scooter rijbewijs praktijk.

Stap 3

Rijlessen

Je volgt in 1 dag maar liefst 5 scooter rijlessen. De meeste aanbieders geven je maar 4 rijlessen, voor hetzelfde geld. Door die vijfde, extra rijles ben je optimaal voorbereid en vergroot je je kans op in 1 keer slagen voor je brommer praktijk examen.

Stap 4

Examen

Op de dag van je praktijk rijlessen doe je ook direct je spoed praktijk examen scooter bij het CBR. Alle informatie zit dan nog vers in je geheugen waardoor het je gemakkelijk afgaat. Geslaagd voor je praktijk examen? Gefeliciteerd! Nu hoef je alleen nog even snel je scooter rijbewijs op te halen bij de gemeente in je eigen woonplaats. Let op: je mag pas scooter gaan rijden wanneer je je rijbewijs écht in handen hebt. Kun je niet wachten? Kies dan voor een spoed aanvraag voor je scooter rijbewijs, de meeste gemeenten bieden deze optie. Je scooter rijbewijs wordt dan met spoed in orde gemaakt en ligt in slechts 1 dag (werkdag) voor je klaar. Houd er rekening mee dat een spoed aanvraag voor je scooter rijbewijs altijd meer kost dan een reguliere aanvraag.

Zij gingen je voor!

Lees de ervaringen van cursisten die hun scooter praktijk met succes hebben behaald dankzij onze cursussen. Ontdek waarom zij voor Spoedscooter hebben gekozen en hoe wij hen hebben geholpen hun rijbewijs snel en efficiënt te halen.

Supersnelle service

“Spoedscooter.nl is echt top! Ik had mijn scooter rijbewijs in één dag. Geen wachttijd, snel, makkelijk, duidelijke uitleg en hele aardige gasten die ons hielpen. Echt een aanrader!”

Finn Bammert

In Eén dag geslaagd

Niks slechts over te zeggen… super chill dat je met Spoedscooter.nl in één dag je scooter rijbewijs kunt halen. Geen gedoe, gewoon snel en makkelijk.

Anna Verkooijen

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring! Ik had moeite met het theorie maar voor het praktijk was alles was goed geregeld en ik had binnen een dag mijn scooter rijbewijs. Echt de snelste manier om te slagen.

Sizar Mahmoud

Geen geduld nodig

Binnen één dag geslaagd voor mijn scooter praktijkexamen. Perfect voor als je geen geduld hebt. Heel fijn dat het altijd in de regio is, zo kon ik ook nog leren voor belangrijke toetsen!

Safia El Boumeshouli

Top service

Top service van deze aardige en professionele mensen! Ben er heel erg blij mee dat ik in één keer slaagde voor mijn scooter rijbewijs.

Vera Hoek

Perfect voor drukke agenda’s

Door deze toppers kon ik mijn scooter rijbewijs in één dag halen. Ideaal voor mijn drukke planning, en het ging allemaal heel soepel! Niet twijfelen en begin hier.

Kubra Guc

Veelgestelde vragen over

Het scooter rijbewijs

 • Wat is het adres van CBR in Groningen?

  Het adres van het CBR-examencentrum in Groningen is Protonstraat 3. Vanaf het centrum van Groningen is het CBR makkelijk te bereiken. Met het openbaar vervoer ben je bijvoorbeeld heb je een reistijd van 18 minuten om bij het CBR aan te komen. Je kunt ook met de fiets naar het CBR toe gaan, dan heb je maar een reistijd van 10 minuten om bij het CBR aan te komen.

 • Hoe vraag ik mijn scooter rijbewijs aan in Groningen?

  Voor het aanvragen van je scooter rijbewijs in Groningen moet je een afspraak maken bij de gemeente Groningen. Zonder afspraak is het niet mogelijk om de aanvraag te doen. Zorg ervoor dat je een geldig legitimatiebewijs mee naar de afspraak neemt.

  Net als geld en een goedgekeurde pasfoto die niet ouder dan 6 maanden mag zijn. Kijk op de website van de gemeente om te zien waar een pasfoto aan moet voldoen. Mocht je deze dingen niet in orde hebben, dan kan de aanvraag niet voltooid worden en moet je een nieuwe afspraak maken.

 • Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Groningen?

  Aan het aanvragen van je scooter rijbewijs zijn kosten verbonden. Het aanvragen van je scooterrijbewijs in Groningen kost je een bedrag van €41,60 als je gebruik maakt van de standaard aanvraagprocedure.

  Daarnaast kun je ook gebruik maken van de spoedaanvraag. Voor een spoedaanvraag moet je dan wel een bedrag van €34,10 extra betalen. Hierdoor komt het totaalbedrag dat je moet betalen op €75,70.

 • Hoelang duurt het voordat ik mijn scooter rijbewijs op kan halen in Groningen

  Na het aanvragen van je scooter rijbewijs via de standaard aanvraagprocedure zul je nog 5 dagen geduld moeten hebben voordat je je scooter rijbewijs op kan halen bij de gemeente. Voor het afhalen hoef je geen afspraak te maken, maar zorg er wel voor dat je het afhaalbewijs meeneemt.