Skip to main content

Spoedcursus scooter praktijk Groningen

In Groningen met spoed je scooter praktijk halen? Dit is heel goed mogelijk. Via spoedscooter.nl kun je een cursus scooter praktijk volgen. Met het volgen van deze cursus zorg je ervoor dat je binnen afzienbare tijd in het bezit kan zijn van je rijbewijs. Wij zorgen ervoor dat er altijd een plekje beschikbaar zal zijn voor jou. Ook als er geen spoed plekje voor jou beschikbaar is in Groningen gaan wij op zoek naar een van de dichtstbijzijnde mogelijkheden. Dit zal altijd in de omgeving van Groningen zijn.

Inschrijven Groningen

Je scooter praktijk binnen afzienbare tijd halen in Groningen

Voor €590 kun je bij ons een (spoed)cursus scooter praktijk in Groningen volgen voor het halen van je scooter rijbewijs volgen. Dit pakket bestaat uit de lessen scooter praktijk die je in Groningen of in de omgeving van Groningen zal gaan volgen.

Vaak kun je binnen een week al gaan beginnen aan deze cursus. Je moet alleen wel 16 jaar oud zijn om te mogen beginnen en je moet al in het bezit zijn van het theoriecertificaat voor het AM rijbewijs anders kun je geen examen scooter praktijk doen.

Inschrijven Groningen

Een snelle dagcursus voor de praktijk volgen in Groningen

Als je overweegt een spoed pakket af te nemen wil je natuurlijk wel weten wat je allemaal krijgt voor het geld dat je moet betalen. In dit pakket zitten 5 lessen scooter praktijk van ieder 50 tot 60 minuten. Mocht er in Groningen geen spoed plaats beschikbaar is gaan wij kijken naar een passende oplossing.

Tegen een extra vergoeding van €65 kun je het brengen en halen pakket erbij nemen. Je wordt dan opgehaald en afgezet op de locatie waar je moet zijn en je wordt dan ook weer thuis gebracht. Op die manier kun je dan toch nog binnen afzienbare tijd gaan beginnen aan de scooter praktijk.

Inschrijven Groningen

Het aanvragen van je scooter rijbewijs in Groningen

Heb je beide certificaten behaald die nodig zijn voor het behalen van je scooter rijbewijs, dan kun je eindelijk je rijbewijs aan gaan vragen bij het gemeentehuis in Groningen. Hier moet je dan wel eerst een afspraak maken bij de gemeente Groningen. Zonder deze afspraak is een aanvraag doen niet mogelijk.

Zorg ervoor dat je alles meeneemt naar de afspraak dat noodzakelijk is voor het afronden van de aanvraag. Je moet een pasfoto meenemen die niet ouder is dan 6 maanden en aan de gestelde eisen voldoet, een geldig legitimatiebewijs en een pinpas om de aanvraag af te ronden.

Ontbreekt een van deze dingen of voldoen ze niet aan de eisen, dan moet er een nieuwe afspraak gemaakt worden voor het doen van de aanvraag. Je zult dan langer moeten wachten voordat je met de scooter de weg op mag gaan.

Inschrijven Groningen

Scooter rijden door Groningen heen

Groningen, de leukste stad in het noorden van het land. Groningen is een echte studentenstad waar altijd wel iets te beleven valt en je je nooit zult vervelen. Als je met je vrienden op stap wilt in Groningen zou je heerlijk met de scooter door de stad kunnen verplaatsen. Met de auto loop je al snel tegen parkeerproblemen aan.

Ook wanneer je naar je werk of naar je studie wil gaan is een scooter de ideale oplossing. Je bent niet meer afhankelijk van openbaar vervoer en de wachttijden die daarbij horen. Met de scooter kun je heel snel en makkelijk door de stad verplaatsen.

Inschrijven Groningen

Veel gestelde vragen over de spoedcursus scooter praktijk in Groningen

Het is ons opgevallen dat bij het stellen van de vragen steeds dezelfde vragen worden gesteld. Om het stellen van vragen minder nodig te maken hebben wij de vragen die het meest voorkomen voorzien van een antwoord en alvast voor je opgeschreven. Mocht je na het lezen van deze vragen alsnog vragen hebben, dan kun je deze gewoon stellen. Wij zullen je dan zo snel mogelijk antwoord geven.

Wat is het adres van CBR in Groningen?

Het adres van het CBR-examencentrum in Groningen is Protonstraat 3. Vanaf het centrum van Groningen is het CBR makkelijk te bereiken. Met het openbaar vervoer ben je bijvoorbeeld heb je een reistijd van 18 minuten om bij het CBR aan te komen. Je kunt ook met de fiets naar het CBR toe gaan, dan heb je maar een reistijd van 10 minuten om bij het CBR aan te komen.

Hoe vraag ik mijn scooter rijbewijs aan in Groningen?

Voor het aanvragen van je scooter rijbewijs in Groningen moet je een afspraak maken bij de gemeente Groningen. Zonder afspraak is het niet mogelijk om de aanvraag te doen. Zorg ervoor dat je een geldig legitimatiebewijs mee naar de afspraak neemt.

Net als geld en een goedgekeurde pasfoto die niet ouder dan 6 maanden mag zijn. Kijk op de website van de gemeente om te zien waar een pasfoto aan moet voldoen. Mocht je deze dingen niet in orde hebben, dan kan de aanvraag niet voltooid worden en moet je een nieuwe afspraak maken.

Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Groningen?

Aan het aanvragen van je scooter rijbewijs zijn kosten verbonden. Het aanvragen van je scooterrijbewijs in Groningen kost je een bedrag van €41,60 als je gebruik maakt van de standaard aanvraagprocedure.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van de spoedaanvraag. Voor een spoedaanvraag moet je dan wel een bedrag van €34,10 extra betalen. Hierdoor komt het totaalbedrag dat je moet betalen op €75,70.

Hoelang duurt het voordat ik mijn scooter rijbewijs op kan halen in Groningen

Na het aanvragen van je scooter rijbewijs via de standaard aanvraagprocedure zul je nog 5 dagen geduld moeten hebben voordat je je scooter rijbewijs op kan halen bij de gemeente. Voor het afhalen hoef je geen afspraak te maken, maar zorg er wel voor dat je het afhaalbewijs meeneemt.