Skip to main content

Met spoed de scooter praktijk halen in Dordrecht

Wil jij graag supersnel je scooter praktijk halen in Dordrecht en lekker rond gaan rijden? Dit is mogelijk als je een spoed praktijkcursus volgt via spoedscooter Dordrecht. Wij zorgen ervoor dat jij vaak al binnen 2 werkdagen terecht kunt bij en van de rijscholen die is aangesloten. Is er in jouw woonplaats geen plek dan gaan wij kijken wat het dichtstbijzijnde plekje is voor jou. Met onze haal- en brengservice die €65,- kost is het namelijk mogelijk dat wij jou ophalen thuis en naar de locatie brengen. Wij brengen je na de cursus natuurlijk ook weer thuis.

Inschrijven Dordrecht

Snelle dagcursus scooter praktijk in Dordrecht

Een spoed dagcursus scooter praktijk in Dordrecht bestaat bij ons uit vijf lessen. Bij veel andere rijscholen zijn dit er 4. De lessen duren tussen de 50 en 60 minuten per les. Belangrijk is dat je tijdens deze lessen goed geleerd wordt hoe je de praktijk moet gaan gebruiken wanneer jij geslaagd bent.

Inschrijven Dordrecht

Scooter praktijk halen in Dordrecht

Vraag jij een spoedscooter.nl cursus aan dan doen wij onze best dat jij soms zelfs al binnen twee werkdagen terecht kunt. De kosten van een spoedscooter.nl cursus zijn €590,-. Daar zitten de kosten bij die je hebt voor het aanvragen van het examen bij het CBR in Dordrecht.

Inschrijven Dordrecht

Geslaagd? Zo vraag jij je scooter rijbewijs aan in Dordrecht

Nu jij bent geslaagd mag jij het AM rijbewijs aan gaan vragen en lekker vrij rond gaan rijden door Dordrecht en andere steden. Je hoeft alleen maar even de afspraak te maken. Dit kun je doen op de website van de gemeente Dordrecht.

Inschrijven Dordrecht

Met de scooter rijden in Dordrecht

Dordrecht is een stad in Zuid-Holland en heeft bijna 120.000 inwoners, het ligt op zo’n 30 minuten rijden van het gezellige Rotterdam. Deze inwoners leven met elkaar op een totaaloppervlakte van 99 vierkante kilometer. Best wel druk want van die 99 vierkante kilometer is slechts 20 vierkante kilometer land en de rest water.

Je AM rijbewijs halen is in Dordrecht hartstikke fijn en handig. Je bent een stuk sneller wanneer jij je moet gaan verplaatsen. Een andere goede reden is dat jij nu niet meer altijd aan iemand anders hoeft te vragen of ze tijd hebben om jou ergens naartoe te brengen.

Inschrijven Dordrecht

Veel gestelde vragen over de spoedcursus scooter praktijk in Dordrecht

Dat er veel vragen aan ons team wordt gesteld dat is natuurlijk niet vreemd. Dat wij met regelmaat dezelfde vragen krijgen ook niet. Om het voor jou sneller te maken hebben wij de vragen die het meest aan ons worden gesteld even op een rijtje gezet en alvast er een antwoord op gegeven. Je leest ze hieronder.

Wat is het adres van CBR in Dordrecht?

Om de vestiging van het CBR in Dordrecht te bezoeken kan je gaan naar de Egstraat 4, 3319 LA in Dordrecht. Ga je er vanuit het centrum op de fiets naartoe dan rijd je daar ongeveer 12 minuten over. Ga je met het openbaar dan ben je er met ongeveer 10 minuten en moet je nog een klein stukje lopen voordat je er bent.

Hoe vraag ik mijn AM rijbewijs aan in Dordrecht?

Het aanvragen van je scooter rijbewijs is echt iets wat heel snel en eenvoudig kan. Jij kunt via de website van de gemeente Dordrecht een afspraak maken om naar het gemeentehuis te gaan voor de aanvraag. De aanvraag moet je meteen betalen. Neem dus een betaalmiddel mee. Je hebt ook een geldige legitimatie en een pasfoto nodig die voldoet aan de eisen die eraan gesteld worden.

Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Dordrecht?

De aanvraag voor je scooter rijbewijs die moet natuurlijk betaald worden. Je moet voor een normale aanvraag een bedrag afrekenen van €41,60. Wil je geen zes werkdagen wachten dan kan je een spoedprocedure aanvragen. Je bent dan een bedrag van €75,70 kwijt. Dat wil dus zeggen dat de toeslag €34,10 is die je ervoor moet betalen.

How can I get support after purchasing?

Vraag jij in de gemeente Dordrecht je rijbewijs aan dan kan je dit zes werkdagen later op gaan halen. Je moet bij het ophalen wel het afhaalbewijs meenemen en je moet dit persoonlijk komen doen. Je kunt niet zomaar even iemand anders langs sturen die het voor jou gaat ophalen.

Heb je een spoedprocedure gestart voor het aanvragen van het scooter rijbewijs in Dordrecht dan kan je dit afhalen na 2 werkdagen ophalen wanneer de aanvraag is gedaan voor 15 uur in de middag. Je bent dan na 10.30 welkom.

Je kunt er ook voor kiezen om het rijbewijs door AMP thuis te laten bezorgen. Je moet hier dan wel €4,95 voor betalen.

Om je scooter rijbewijs af te halen kan je op maandag, woensdag en vrijdag terecht van 9 tot 12 uur. Op dinsdag en donderdag kan je van 14.00 uur tot 19.30 uur terecht.