Skip to main content

Spoedcursus scooter praktijk Breda

Je hebt met spoed je scooter praktijk nodig. Is dat wel mogelijk in Breda? Het antwoord op deze vraag is, ja zeker kan dat! Via spoedscooter.nl kun je een snelle cursus scooter praktijk volgen, hiermee is het mogelijk om in een hele korte periode je scooter rijbewijs te gaan halen. Loop je tegen het probleem aan dat er geen spoed datum beschikbaar is? Geen zorgen, wij lossen het voor je op. Wij kijken naar de dichtstbijzijnde mogelijkheid voor jou om alsnog deel te gaan nemen aan deze cursus. Dit zal altijd in de omgeving van Breda zijn.

Inschrijven Breda

Je scooter praktijk snel halen in Breda

Een spoedcursus kun je dus volgen via spoedscooter.nl. Dit kun je doen door het spoedpakket af te nemen. Het spoedpakket scooter praktijk Breda kost je dan €590. In dit pakket zitten de praktijklessen die je in de omgeving van Breda zal gaan volgen en het af te leggen examen bij het CBR in Breda.

Je moet alleen wel de leeftijd van 1 jaar hebben bereikt om deel te mogen nemen aan de spoedcursus voor de praktijk, als je nog geen 16 bent is het namelijk niet toegestaan om deel te nemen aan het examen scooter praktijk in Breda.

Let er wel op dat je voordat je aan de praktijk gaat beginnen wel eerst het theoretische gedeelte gehaald moet hebben en geslaagd moet zijn voor het theorie-examen bij het CBR. Wanneer dit nog niet het geval is kun je ook geen praktijkexamen doen bij het CBR.

Inschrijven Breda

De snelle dagcursus voor de scooter praktijk in Breda

Het spoed scooter pakket, wat houdt dat eigenlijk allemaal in? Dat gaan we je nu vertellen. In dit pakket zitten 5 praktijklessen die ieder per stuk 50 tot 60 minuten zullen duren. Daarnaast zit er aansluitend aan de praktijklessen ook een spoed examen in bij het CBR.

Mocht er bij jou in Breda geen spoedplek beschikbaar zijn om deel te kunnen nemen aan de praktijkcursus, dan zou je voor een bedrag van €65 ook gebruik kunnen maken van onze haal en breng service.

Met deze service word je thuis opgehaald en naar de dichtstbijzijnde locatie gebracht waar je wel de mogelijkheid hebt voor het volgen van de spoedcursus. Je kunt dus gewoon binnen hele korte tijd al gaan beginnen aan deze cursus. Vaak kan dat al binnen een week.

Inschrijven Breda

In Breda je scooter rijbewijs aanvragen

Heb je zowel de theorie als de praktijk in the pocket? Dan mag je eindelijk je AM rijbewijs aan gaan vragen in Breda. Je vraagt het rijbewijs voor de eerste keer aan, je zal dan een afspraak moeten maken bij de gemeente Breda.

Je moet er wel rekening mee houden dat je een geldig identiteitsbewijs, een recente pasfoto en een pinpas mee moet nemen om de aanvraag af te kunnen ronden. Mocht een van deze drie dingen ontbreken kan de aanvraag niet afgerond worden en zul je een nieuwe afspraak moeten maken.

Inschrijven Breda

Door Breda heen op de scooter

In en rondom Breda is veel te beleven. Het is een middelgrote stad waar je met de auto en het openbaar vervoer makkelijk doorheen kan bewegen, al heb je natuurlijk wel oponthoud wanneer je met het openbaar vervoer reist. Ook het gezellige Tilburg ligt op een prima afstand (ongeveer 25km).

Met de auto kom je vaak voor files en stoplichten te staan en kun je je auto soms maar moeilijk kwijt. Daar kan verandering in komen als je je met een scooter door de stad zou gaan verplaatsen. Met de scooter heb je geen parkeerproblemen, wachttijden en je kunt tijdens het rijden genieten van de mooie natuur, architectuur en cultuur die de stad je te bieden heeft.

Inschrijven Breda

Veel gestelde vragen over de spoedcursus scooter praktijk in Breda

Als er vragen worden gesteld over de spoedcursus, dan zijn het vaak dezelfde vragen die daarin terug blijven komen. Om die reden hebben wij de meest gestelde vragen voorzien van een antwoord en voor jullie genoteerd. Hiermee heb je zo goed als alle informatie die je nodig zou kunnen hebben. Mocht je toch nog een vraag hebben, aarzel niet en stel je vraag. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord van ons.

Wat is het adres van CBR in Breda?

Het adres van het CBR-examencentrum in Breda is Heerbaan 4, 4817 NL Breda. Het CBR is vanaf het centrum van de stad prima te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer. Met het openbaar vervoer doe je er ongeveer twintig minuten om het CBR te bereiken. Met de fiets duurt de reis ongeveer tien minuten.

Hoe vraag ik mijn scooter rijbewijs aan in Breda?

Nadat je voor beide examens geslaagd bent kun je je scooter rijbewijs aan gaan vragen. Hiervoor moet je om te beginnen een afspraak maken bij de gemeente Breda. Zonder afspraak is het niet mogelijk de aanvraag te doen.

Vergeet niet dat je naar de afspraak een geldig legitimatiebewijs, een goedgekeurde pasfoto en een betaalmiddel, bij voorkeur een pinpas, mee moet nemen om de aanvraag af te kunnen ronden. Ontbreekt een van deze dingen dan is dat helaas niet mogelijk en moet je een nieuwe afspraak maken.

Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Breda?

Het aanvragen van je scooter rijbewijs is iets waar kosten aan verbonden zijn. Je hebt twee manieren waarop je deze aanvraag kunt doen. Zo heb je de standaard aanvraagprocedure waarvoor je een bedrag van €41,60 moet betalen.

Maak je gebruik van een spoedaanvraag, dan heb je hem eerder in huis, maar zul je daar wel een bedrag van €34,10 extra voor moeten betalen en komt het totaalbedrag dat je moet betalen op €75,70.

Hoelang duurt het voordat ik mijn scooter rijbewijs op kan halen in Breda

Bij een standaard aanvraag ligt het scooter rijbewijs na 6 dagen voor je klaar om afgehaald te worden. Hiervoor moet je wel het afhaalbewijs meenemen. Het maken van een afspraak is niet nodig. Bij een spoedaanvraag die voor 14:00 gedaan is geldt dat deze de volgende werkdag na 12:00 uur afgehaald kan worden. Was de aanvraag na 14:00 uur, dan zul je een dag langer moeten wachten.