Skip to main content

Spoed scooter praktijk in 1 dag Rotterdam

Met spoed je scooter praktijk halen in Rotterdam? Het is allemaal mogelijk! Je kunt kiezen voor een cursus bij spoedscooter.nl. Je kunt hier supersnel terecht waardoor jij binnen no-time je scooter praktijk hebt behaald. Wil jij snel je scooter praktijk behalen dan kun je bij ons gebruik maken van een haal- en brengservice waarbij je thuis wordt opgehaald en wordt gebracht naar de scooter rijschool tegen een meerprijs van €65,-

Inschrijven Rotterdam

Scooter praktijk snel halen in Rotterdam

Het is natuurlijk hartstikke fijn wanneer jij je scooter rijbewijs extra snel kunt halen met de spoedcursus scooter praktijk in Rotterdam. Daarom is er ook spoedscooter.nl waardoor jij duidelijk sneller het rijbewijs in handen hebt dan wanneer je het via een andere manier doet. Meer dan 90% van onze leerlingen slaagt meteen de eerste keer al voor hun scooter praktijk. Al voor €590,- kun jij 5 scooter rijlessen krijgen en het examen in een snel tempo afnemen.

Inschrijven Rotterdam

Snelle dagcursus scooter praktijk in Rotterdam

Ons scooter praktijk lespakket bestaat uit vijf lessen die ongeveer 50 tot 60 minuten per les duren. Dit is voor een groot deel afhankelijk aan welke rijschool jij wordt gekoppeld door spoedscooter.nl. Om te starten met de praktijkcursus bij spoedscooter.nl hoef je nog niet geslaagd te zijn voor je theorie. Wel moet jij je theorie hebben behaald voordat je het scooter praktijkexamen gaat doen. Vaak kun je al binnen twee dagen maar toch zeker binnen een week terecht bij een rijschool om de lessen te gaan volgen.

Inschrijven Rotterdam

Scooter rijbewijs aanvragen in Rotterdam

Nadat je bent geslaagd voor zowel de theorie als de scooter praktijk, wordt het tijd om je scooter rijbewijs aan te gaan vragen in Rotterdam. Eindelijk op weg naar wat meer vrijheid wat betreft je eigen vervoer. Je kunt om het rijbewijs aan te gaan vragen een afspraak maken bij de gemeente om dit te kunnen doen. Deze afspraak kan je online maken. Ga gewoon even naar de website van de gemeente Rotterdam en maak je afspraak zodat jij snel kunt profiteren van je scooter rijbewijs.

Inschrijven Rotterdam

Scooter rijden in Rotterdam

Rotterdam, een stad die nooit stil staat en waar er altijd wel wat te doen is. Met zijn 589.000 inwoners kan jij het je vast wel voorstellen dat er altijd wel wat te doen is. Ook het gezellige Den Haag is uitstekend bereikbaar wanneer je straks geslaagd bent voor je scooter praktijk in Rotterdam! Zeker overdag komt het met grote regelmaat voor dat het druk is op de wegen in de stad Rotterdam. Wanneer je in plaats van de auto of het openbaar vervoer de scooter of brommer kunt pakken ben je veel sneller op je plek van bestemming.

Een avondje naar je favoriete neefje of nichtje, naar de sportschool of je favoriete voetbalclub maakt het allemaal veel makkelijker wanneer jij in het bezit bent van je scooter rijbewijs. Nooit meer afhankelijk zijn van iemand anders om je ergens naar toe te brengen of op te halen. Gewoon zelf op je scooter stappen en ernaartoe gaan!

Inschrijven Rotterdam

Veel gestelde vragen over de spoedcursus scooter praktijk in Rotterdam

Misschien heb jij na het lezen van al het bovenstaande nog wel wat vragen. Ons team krijgt met regelmaat vragen die hetzelfde zijn. Om die reden hebben wij enkele veel gestelde vragen al voor jou beantwoord en kun je hieronder het antwoord lezen.

Wat is het adres van CBR in Rotterdam?

In Rotterdam is het CBR te vinden aan de Noorderbocht 25, 3039 MA in Rotterdam. Je kunt deze locatie met gemak bereiken met het openbaar vervoer maar ook op de fiets is het goed te doen. Vanuit het centrum van Rotterdam doe je er maar 11 minuten over om op de locatie te komen. Met het openbaar vervoer doe je er ongeveer een minuut of 20 over. Je kunt lijn 40 pakken en uitstappen bij Diergaarde Blijdorp. Vanaf daar moet je nog een stukje lopen. Je kunt ook lijn 33 pakken naar het Vroesenpark en daar vandaan verder lopen naar de locatie.

Hoe vraag ik mijn scooter rijbewijs aan in Rotterdam?

Je scooter rijbewijs aanvragen is iets wat snel gebeurt kan zijn. Je hoeft ervoor alleen maar een afspraak te maken bij de gemeente Rotterdam om je scooter rijbewijs aan te vragen. Op de afspraak moet jij zelf verschijnen. Je kunt het dus niet door iemand anders laten doen. Je moet wel rekening houden dat je het een en ander mee moet nemen zoals een geldige legitimatie, een goedgekeurde pasfoto en het geld om de aanvraag te voldoen.

Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Rotterdam?

Wanneer je het scooter rijbewijs gaat aanvragen dan zitten daar kosten aan verbonden. Voor een normale aanvraag waarbij je een paar werkdagen moet wachten om het scooter rijbewijs af te mogen halen ben je €41,60 kwijt. Wil je een snellere procedure starten die ook wel spoedprocedure genoemd wordt dan betaal je daar €34.10 extra voor. Je bent dan in het totaal €75,70 kwijt voor de aanvraag van jouw scooter rijbewijs.

Hoelang duurt het voordat ik mijn scooter rijbewijs kan ophalen in Rotterdam?

Wanneer je op de afspraak van het aanvragen van je scooter rijbewijs in Rotterdam bent dan maak je meteen een afspraak om het rijbewijs op te kunnen halen. Dit is meestal zo een vijf werkdagen later. Bij een spoedaanvraag die voor twee uur in de middag is gedaan kan je de volgende werkdag al terecht. Was het later dan twee uur in de middag dan moet je nog een werkdag langer wachten.