Skip to main content

Snel je scooter praktijk in Wassenaar halen

In Wassenaar je scooter praktijk met spoed halen is nog nooit zo makkelijk geweest. Je kunt via spoedscooter.nl en cursus in de praktijk volgen zodat jij goed voorbereid het examen in kunt gaan. Wij zorgen ervoor dat jij soms zelfs al binnen 2 werkdagen bij een rijschool aan kunt sluiten om de cursus te doen. Is er in Wassenaar niet meteen een datum beschikbaar? Dan zoeken wij voor jou verder op de dichtstbijzijnde locatie. Met haal- en brengservice die je bij ons kunt afnemen zorgen wij ervoor dat jij daar dan heen wordt gebracht en ook weer wordt opgehaald en naar huis wordt gebracht.

Inschrijven Wassenaar

Snelle dagcursus scooter praktijk in Wassenaar

De spoedcursus scooter praktijk in Wassenaar bestaat uit 5 lessen van ongeveer een uur die je gaat volgen, en natuurlijk het examen scooter praktijk bij het CBR. Binnen een week kan je vaak al terecht hiervoor. Wij gaan daar gewoon voor zorgen voor jou. Mocht het wat langer duren dan gaan we naar een oplossing zoeken want ook wij vinden dat jij in Wassenaar gewoon moet kunnen genieten van je AM rijbewijs.

Inschrijven Wassenaar

Scooter praktijk snel behalen in Wassenaar

Om te beginnen met de praktijk moet je 16 jaar oud zijn. Je hoeft het examen voor de theorie nog niet in het bezit te hebben. Dit moet je wél hebben wanneer je examen gaat doen voor de scooter praktijk, dus het is wel handig dat je dit bij spoedscooter.nl gewoon in 1 dag kunt gaan doen. De kosten van een cursus (spoed) scooter praktijk Wassenaar bij Spoedscooter.nl zijn €590.-

Inschrijven Wassenaar

Aanvragen scooter rijbewijs in Wassenaar

Yes!! Je hebt het voor elkaar en ook voor je praktijk ben je geslaagd. Nu kan jij je rijbewijs aan gaan vragen door een afspraak te maken via de website van de gemeente Wassenaar. Dit is de laatste stap die jij nog moet gaan nemen om daarna te mogen genieten van onbezorgde ritjes op je scooter.

Inschrijven Wassenaar

Met de scooter op pad in Wassenaar

Wassenaar is een kleine gemeente in Zuid-Holland die ongeveer 27.000 inwoners kent. Je kunt in Wassenaar veel bezichtigen en het is dan superhandig om dit op de scooter te doen. Het behalen van je AM rijbewijs in Wassenaar was dan ook een slimme zet van jou.

Je kunt nu heel makkelijk ergens naar toe en je bent niet meer afhankelijk van andere mensen die jou op moeten komen halen en weer thuis moeten brengen. Vind je dat niet hartstikke fijn? Lekker even op bezoek of gewoon een stukje rijden is voor jou nu een dagelijks terugkerende activiteit die je zou kunnen gaan doen. 

Inschrijven Wassenaar

Veel gestelde vragen over de spoedcursus scooter praktijk in Wassenaar

Juist omdat er vragen zijn die vaak voorkomen bij ons team hebben wij voor jou een veel gestelde vragenrubriek gemaakt. Hier geven wij antwoord op de vragen die heel vaak bij ons terechtkomen. Staat de vraag die jij hebt er niet bij dan mag je altijd contact met ons opnemen om jouw vraag te stellen. Wij doen ons best om jou een zo goed mogelijk antwoord te geven.

Wat is het adres van CBR in Wassenaar?

Je zult het misschien niet meteen verwachten maar in Wassenaar is er geen locatie van het CBR te vinden. De dichtstbijzijnde locatie is die in Leiden. Je kunt dit vinden aan de Smaragdlaan 99A, 2332 JP in Leiden. Op de maandag sta je daar helaas voor een dichte deur want dan zijn ze gesloten. Je kunt vanaf dinsdag 9 uur bij ze terecht.

Het CBR in Leiden is heel goed te bereiken zowel op de fiets als met het openbaar vervoer vanaf het centrum van Wassenaar. Je doet er ongeveer 17 minuten over op de fiets en het openbaar vervoer doet er ongeveer 22 minuten over. Je kunt er komen met lijn 43.

Hoe vraag ik mijn scooter rijbewijs aan in Wassenaar?

Je kunt in Wassenaar heel simpel je rijbewijs aanvragen. Dit doe je bij het gemeentehuis. Via de website van het gemeentehuis van Wassenaar maak je even een afspraak. Je moet dan zelf naar de afspraak toekomen met een geldig ID en een goede pasfoto. Je moet ook de kosten van de aanvraag meteen betalen.

Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Wassenaar?

Je gaat je rijbewijs aanvragen bij de gemeente Wassenaar en dat kost natuurlijk geld. Je bent €41.60 kwijt voor een aanvraag. Wanneer je dat hebt gedaan kun je een paar werkdagen later je scooter rijbewijs op gaan halen. Wil je het scooter rijbewijs eerder in handen hebben dan kan je kiezen om een spoedprocedure te starten. Deze kost je €34.10 extra. Dit geeft dan dus een totaalbedrag van €75.70 wat je dan kwijt bent aan het aanvragen van je scooter rijbewijs in Wassenaar.

Hoelang duurt het voordat ik mijn scooter rijbewijs kan ophalen in Wassenaar

Nadat je de aanvraag hebt gedaan moet je een paar werkdagen wachten voordat je het kunt op gaan halen bij de gemeente Wassenaar. Je moet daar even en afspraak voor maken. Meestal heb je het met ongeveer vijf werkdagen in handen.

Wilde jij het sneller hebben en heb jij een spoedaanvraag gedaan dan ligt het eraan hoe laat die gedaan is. Voor 12 uur dan kan je de volgende werkdag al terecht en na 12 uur de aanvraag gedaan dan moet je 2 werkdagen wachten tot je het op mag gaan halen.

Neem wel je ophaalbewijs mee en maak even een afspraak!